Προμηθέας: Για το καλύτερο πλασάρισμα κόντρα στην Ουλμ

Προμηθέας: Για το καλύτερο πλασάρισμα κόντρα στην Ουλμ

Gazzetta team
Προμηθέας: Για το καλύτερο πλασάρισμα κόντρα στην Ουλμ
Ο Προμηθέας υποδέχεται την Ουλμ (20/11) για την 8η αγωνιστική του EuroCup με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και το καλύτερο δυνατό φίνις στον Α' όμιλο πριν από την έναρξη του Top-16.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση της στο Top-16 του EuroCup και πλέον διεκδικεί το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον Α' όμιλο του EuroCup.

Από την άλλη πλευρά, η Ουλμ αποκλείεται από την επόμενη φάση σε περίπτωση ήττας από τους Πατρινούς στο «Δ. Τόφαλος». Επίσης οι Γερμανοί μένουν εκτός συνέχειας σε περίπτωση νίκης επί του Προμηθέα και νίκης της Μονακό επί της Μακάμπι Ρισόν.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ο Προμηθέας πανηγύρισε τη νίκη στην έδρα της Ουλμ με 67-70. Οι Πατρινοί στηρίζονται επιθετικά στους Κρις Μπαμπ (12.3π.), Ολεκσάντρ Λίποβι (10.6π.) και Λάνγκστον Χολ (10.4π.) ενώ ο Ζόραν Ντράγκιτς αποτελεί σημείο αναφοράς στο παιχνίδι των Γερμανών, σημειώνοντας 15.4 πόντους μ.ό.

Οι Πατρινοί διαθέτουν μια από τις καλύτερες άμυνες στο EuroCup, αφού δέχονται μόλις 72.3 πόντους μ.ό. (49.8% στο δίποντο, 30.6% στο τρίποντο) ωστόσο επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να κατεβάσουν 11.9 επιθετικά ριμπάουντ.

Από κει και πέρα, ο Προμηθέας μοιράζει 19.1 ασίστ και κάνει 11.3 λάθη, έχοντας απέναντι του την Ουλμ που δέχεται 88.7 πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.