Ιτούδης: «Μπήκαμε πάλι στο σωστό δρόμο, όλοι βοήθησαν»

Ιτούδης: «Μπήκαμε πάλι στο σωστό δρόμο, όλοι βοήθησαν»

Gazzetta team
Ιτούδης: «Μπήκαμε πάλι στο σωστό δρόμο, όλοι βοήθησαν»
Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στην επιστροφή της ΤΣΣΚΑ στις νίκες και ανέφερε πως όλοι οι παίκτες του βοήθησαν κόντρα στη Φενέρ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τη νίκη επί της Φενέρ.

«Επιστρέψαμε μετά το τελευταία ματς κόντρα στη Βιλερμπάν. Δεν υπάρχει καλύτερη λύση από το να έχεις έναν αντίπαλο σαν την Φενέρ απέναντι σου και να προσπαθήσεις να μπεις στο σωστό δρόμο. Πρέπει να βγεις να παλέψεις και αυτό κάναμε. Ελέγξαμε το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο, ήταν μοιρασμένα τα ριμπάουντ. Κάναμε λάθη. Είχαμε 7 λάθη στο ημίχρονο. Το γεγονός πως κάναμε μόλις 2 λάθη στο 2ο ημίχρονο δείχνει πως κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα. Προσπαθήσαμε να μείνουμε στο πλάνο μας και νομίζω πως τα καταφέραμε τον περισσότερο χρόνο. Βρήκαμε καλά σουτ. Ο Τζέιμς έκανε πολύ καλό ματς, ΄πως και ο Στρέλνιεκς από την περίμετρο. Όλοι είχαν ρυθμό. Ο Χάινς ξεκίνησε με 3 μπλοκ, ο Κουφός μπήκε και βοήθησε στα μπ΄λοκ. ο Βοροντσέβιτς είχε 10 ριμπάουντ. Όλοι βοήθησαν. Σιχαίνομαι να μιλάω για απόντες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι μεγάλη νίκη και ακόμα μία στον Μαραθώνιο της Euroleague. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.