Ρενέσες: «Δεν θα πάμε στα playoffs αλλά το διασκεδάσαμε»!

Ο Αϊτο Γκαρθία Ρενέσες σχολίασε το «διπλό» της Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ, εξηγώντας πως οι Γερμανοί δεν θα πάνε στα playoffs ή το Final 4 αλλά τουλάχιστον το διασκέδασαν!  

Ρενέσες: «Δεν θα πάμε στα playoffs αλλά το διασκεδάσαμε»!

Ο προπονητής της Άλμπα είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: «Στην αρχή δεν είχαμε πίεση για τη νίκη, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και η έδρα του είναι δύσκολη. Είχαμε και απουσίες, αλλά μπορέσαμε να κάνουμε μια ωραία εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Μετά αποκτήσαμε πίστη για τη νίκη, κάτι που είναι ωραίο για την ομάδα μας, αλλά ξέρουμε ότι δεν θα πάμε στο Final 4. Όμως είναι καλό για την αυτοπεποίθησή μας. Κάναμε πράγματα με ενέργεια, ξέρουμε πως δεν θα νικάμε σε κάθε ματς. Είναι καλό να έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά όχι πάρα πολύ, γιατί μετά έχεις περισσότερες πιθανότητες να χάσεις».

Για το αν έπαιξε η ομάδα το ελκυστικό μπάσκετ που επιθυμεί: «Δεν είναι πολύ σημαντικό για την πρόκριση, καθώς δεν πρόκειται να πάμε στα playoffs. Είχαμε ενέργεια στην άμυνα. Είναι το πιο εντυπωσιακό μπάσκετ που παίξαμε, γιατί το διασκέδασαν και οι παίκτες, αλλά και οι οπαδοί».