Ρενέσες: «Έχουμε προβλήματα, σε καλύτερη κατάσταση ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Ρενέσες: «Έχουμε προβλήματα, σε καλύτερη κατάσταση ο Παναθηναϊκός»
Ο Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες μίλησε για το ματς του ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Άλμπα (14/11, 21:00), στάθηκε στα προβλήματα της ομάδας του, ενώ εκθείασε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

«Προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της EuroLeague θα πρέπει να βελτιωθούμε. Όμως είναι αδύνατον να συμβεί αυτό από τη στιγμή που έχουμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και ασθένειες. Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Απ' όσο γνωρίζω δεν έχουν τραυματίες και είναι ήδη μια καλή ομάδα» ανέφερε ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου και συνέχισε:

«Βλέπουμε ότι ακόμα ένας πολύ καλός παίκτης όπως ο Ταϊρίς Ράις δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής λόγω του ότι υπάρχουν άλλοι καλοί παίκτες στην ομάδα. Φυσικά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στην Αθήνα. αλλά στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τώρα, δεν γίνεται να ανησυχώ για το αν θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.