Κουζμίνσκας: «O ρόλος μου στον Ολυμπιακό άλλαξε μετά την αποχώρηση του Μπλατ»

Κουζμίνσκας: «O ρόλος μου στον Ολυμπιακό άλλαξε μετά την αποχώρηση του Μπλατ»

Κουζμίνσκας: «O ρόλος μου στον Ολυμπιακό άλλαξε μετά την αποχώρηση του Μπλατ»
Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας σχολίασε τη μεταγραφή του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν και παραδέχθηκε πως ο ρόλος του στον Ολυμπιακό άλλαξε έπειτα από την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μπλατ.

O Λιθουανός φόργουορντ ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία του στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν που ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του.

Ο ίδιος μίλησε για τη μετακίνηση του στο Κρασνοντάρ κι αναφέρθηκε στο σύντομο πέρασμα του από τους «ερυθρόλευκους»:

«Το καλοκαίρι υπέγραψα στον Ολυμπιακό αφού με ζήτησε προσωπικά ο Ντέιβιντ Μπλατ. Μου άρεσε πραγματικά η ομάδα και η δυνατότητα που μου δόθηκε να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του. Δυστυχώς, όπως ξέρουμε, όλα άλλαξαν. Με την αλλαγή προπονητή, ο ρόλος μου στο κλαμπ άλλαξε πολύ. Δεν ανταποκρινόταν πια στις προσδοκίες μου... Έπειτα είχα μια πρόταση από τη Λοκομοτίβ. Γνωρίζω καλά τον Λούκα Μπάνκι από το ιταλικό πρωτάθλημα... Είμαι εντυπωσιασμένος από τον τρόπο δουλειάς του. Γνωρίζω τον αντιπρόεδρο της ομάδας, με τον Μάντας Καλνιέτις έχω υπάρξει συμπαίκτης στην εθνική ομάδα ενώ συνεργαστήκαμε στη Ζάλγκιρις και το Μιλάνο. Ο βασικός λόγος που ήλθα στο Κρασνοντάρ είναι ότι πρόκειται για μια πολύ ανταγωνιστική και φιλόδοξη ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στην EuroLeague».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.