Τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» της 7ης αγωνιστικής

Νίκος Καρφής
Τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» της 7ης αγωνιστικής
Η Euroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 7ης αγωνιστικής.

Η 7η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Ο Μίτσιτς με 27 πόντους (5/6 τρίποντα), 5 ασίστ και 27 στην αξιολόγηση κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Χίγκινς με 27 πόντους (4/4 τρίποντα), 4 ριμπάουντ και 33 στην αξιολόγηση.

Παίκτης-απογοήτευση: Ο Τσέρι είχε μόλις 2 πόντους (1/3 σουτ) και 1 ασίστ σε 17 λεπτά.

Η νίκη της αγωνιστικής: Η νίκη της Βιλερμπάν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και το πέρασμα της Εφές με 67-86 από το ΣΕΦ.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Οι 104 πόντοι της Μακάμπι, το 5/5 τρίποντα του Χίγκινς και το 5/6 του Μίτσιτς, το 5/23 τρίποντα της ΤΣΣΚΑ και το 11/20 βολές των Ρώσων απέναντι στη Βιλερμπάν.

Limit-up: Η Μακάμπι για το εντυπωσιακό 104-78 κόντρα στην Άλμπα και η Βιλερμπάν για την σπουδαία επικράτηση απέναντι στην ομάδα του Ιτούδη.

Limit-down: Ο Ολυμπιακός που έχασε με δαιφορά 19 πόντων από την Εφές, κάνοντας ακόμα μία ήττα στο ΣΕΦ φέτος, αλλά και η ΤΣΣΚΑ που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην αξιόμαχη Βιλερμπάν.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Ο Μίτροβιτς και η Βιλερμπάν πέτυχαν μία από τις εκπλήξεις της σεζόν, νικώντας με 67-66 την ΤΣΣΚΑ και παίρνοντας τη μάχη απέναντι στον Ιτούδη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.