Ολυμπιακός: Προβληματική η επίθεση των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός: Προβληματική η επίθεση των «ερυθρόλευκων»
Η Euroleague Greece καταγράφει τη χαμηλή παραγωγικότητα του Ολυμπιακού ο οποίος στις πέντε ήττες σκοράρει λιγότερους από 69 πόντους.

Ο Ολυμπιακός σε μία ακόμη αναμέτρηση δεν κατάφερε να βρει παραγωγικότητα στην επίθεσή του. Οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στην Αναντολού Εφές σκόραραν 67 πόντους κι έμειναν κάτω από τους 70 για πέμπτη φορά στα εφτά φετινά τους ματς.

Φυσικά και τις πέντε φορές ηττήθηκαν.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει την 16η χειρότερη επίθεση στη διοργάνωση καθώς περνάει μόνο τις Φενέρμπαχτσε και Βιλερμπάν.

Η ομάδα του Κεμζούρα σκοράρει 71.7 πόντους σε κάθε αγώνα, οι Τούρκοι (σε 6 ματς) σκοράρουν 70.8 και οι Γάλλοι (σε 6 ματς) 69.7.

Ο Ολυμπιακός αν και έχει 82.9 κατοχές σε κάθε φετινό του παιχνίδι, έχει άσχημα ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα.

Στα δίποντα κατέχει την 13η θέση με 48.2% κατά μέσο όρο και στα τρίποντα είναι προτελευταίος με 29.9% και περνάει μόνο τη Βαλένθια (28.3%).

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως στις πέντε ήττες του Ολυμπιακού η ομάδα σουτάρει με 27% (33/122) πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων και με 46% (86/187) στα δίποντα κι έχει περισσότερα λάθη (64) από ασίστ (63).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.