Αταμάν: «Οχι μόνο ο Μίσιτς, όλοι οι παίκτες μου θέλω να είναι πάντα 100% συγκεντρωμένοι»

Αταμάν: «Οχι μόνο ο Μίσιτς, όλοι οι παίκτες μου θέλω να είναι πάντα 100% συγκεντρωμένοι»
Ο προπονητής της Εφές μίλησε για τη νίκη στο ΣΕΦ και για τις δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα για τον Μίσιτς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Εφές επί του Ολυμπιακού:

Για το παιχνίδι: «Πιστεύω με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, παίξαμε ένα καλό παιχνίδι. Το δίδυμο Σίνγκλετον και Ντάνστον μας βοήθησε στην άμυνα και επίσης πρόσφερε πολλές λύσεις στην pick ‘n’ roll επίθεσή μας. Δεν επιτρέψαμε να βρουν φάσεις στο low post Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ. Τα γκαρντ μας έπαιξαν επίσης πολύ καλά. Μοίρασαν τη μπάλα και βρίσκαμε σχεδόν πάντα την καλύτερη επιλογή

Ο Ολυμπιακός πλην του πρώτο δεκαλέπτου και ενός διαστήματος στην τρίτη περίοδο, δε μας απείλησε».

Για την κριτική του στον Μίσιτς και για το ρεκόρ καριέρας που έκανε: Την περασμένη εβδομάδα, όχι μόνο ο Μίσιτις, όλοι παίξαμε άσχημα. Σίγουρα ήταν χειρότερος. Απόψε ξεκίνησαν όλοι συγκεντρωμένοι, το ίδιο κι ο Μίσιτς. Επαιξε καταπληκτικά όπως κι ο Λάρκιν. Στην Euroleague δεν είναι εύκολο να είσαι 100% συγκεντρωμένος. Την περασμένη εβδομάδα δε μου άρεσε η νοοτροπία της ομάδας μου, αλλά απόψε ήταν ιδανική. Αυτό είναι το μπάσκετ.

Για τους στόχους της Εφές και τις ομάδες που ξεχωρίζει: Η ομάδα που έπαιξε πέρυσι στον τελικό δε γίνεται να μην έχει στόχο να το επαναλάβει. Δεν είναι εύκολο, πολλές ομάδες βελτιώθηκαν και ήρθαν πολλοί καλοί νέοι παίκτες σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα κι η Αρμάνι. Εχουμε ακόμη 27 παιχνίδια μπροστά μας. Ξεχωρίζουν Μπαρτσελόνα και Αρμάνι μέχρι τώρα, η Μακάμπι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, αλλά ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε είναι δυνατές. Η Φενέρ θα αντιδράσει.