Αγραβάνης: «Μου έλειψε το παιχνίδι, είμαστε οικογένεια στον Προμηθέα»

Αγραβάνης: «Μου έλειψε το παιχνίδι, είμαστε οικογένεια στον Προμηθέα»

Gazzetta team
Αγραβάνης: «Μου έλειψε το παιχνίδι, είμαστε οικογένεια στον Προμηθέα»
Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για τα νέα δεδομένα της καριέρας του, ενώ τόνισε ότι στόχος του είναι να γίνεται καλύτερος σε ένα... οικογενειακό περιβάλλον, όπως είναι αυτό του Προμηθέα Πάτρας.

Στην σελίδα του Eurocup παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Αγραβάνης, που βρίσκεται πλέον στον Προμηθέα Πάτρας και έχει νέα δεδομένα στην καριέρα του.

Μεταξύ άλλων ο Αγραβάνης τόνισε:

«Νιώθω πολύ καλύτερα στον Προμηθέα. Μπορώ να παίξω και να βελτιώσω το παιχνίδι μου, ο προπονητής με πιστεύει και έχω φανταστικούς συμπαίκτες, παίζουμε μαζί και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα.

Μου έλειψε το παιχνίδι γιατί για δύο χρόνια δεν έπαιζα. Στην αρχή τραυματίστηκα, αλλά μετά ήμουν καλά. Νιώθω καλύτερα τώρα. Είμαστε οικογένεια, από τον πρόεδρο μέχρι τον προπονητή. Αυτή είναι η φιλοσοφία. Έχουν σπουδαίες εγκαταστάσεις και για την πρώτη ομάδα και για τους νεαρούς. Αυτό είναι κάτι που δεν βλέπεις ούτε στην Euroleague. Είναι πολύ ωραία εδώ, το λατρεύω».

Για τον Μάκη Γιατρά:

«Το πιο ξεχωριστό γι'’ αυτόν είναι πως είναι πολύ κοντά στους παίκτες του. Προσπαθεί να μας βοηθήσει, ξέρει τον χαρακτήρα κάθε παίκτη του, μας βοηθά να βελτιωθούμε. Είναι μαζί μας ακόμα και όταν κάνουμε λάθη ή όταν παίζουμε καλά».

Για το Eurocup:

«Έχουμε ξεκινήσει καλά και αν κάποιος μας έλεγε ότι θα είχαμε τρεις νίκες μέχρι τώρα, δεν θα το πιστεύαμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση, πηγαίνουμε βήμα-βήμα, αλλά ακόμα είναι η αρχή της σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να προκριθούμε και να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές στο Eurocup και όλοι μπορούν να κερδίσουν στην καλή τους μέρα. Η Βίρτους είναι μία φανταστική ομάδα με έναν αληθινό ηγέτη όπως ο Μίλος. Είναι ένα από τα φαβορί για να κατακτήσουν το τρόπαιο και για εμάς ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα να τους κερδίσουμε. Ήταν όμως απλά μία νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.