Ο Λάσο δεν έχει ξεχάσει το «παίξατε σαν κότες» από έναν Ολυμπιακό!

Ο Λάσο δεν έχει ξεχάσει το «παίξατε σαν κότες» από έναν Ολυμπιακό!
Ο Πάμπλο Λάσο παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην προημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό το 2018!

Στο Game 1 εκείνης της σειράς οι «πράσινοι» άρχισαν τον αγώνα με σερί 20-0 κι εν τέλει επικράτησαν με σκορ 95-67 κάνοντας το 1-0 κόντρα στους Μαδριλένους που απάντησαν με τρεις συνεχόμενες νίκες και προκρίθηκαν στο Final 4 του Βελιγραδίου, κατακτώντας τον τίτλο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε στο πρόγραμμα Real Madrid Conecta κι αναφέρθηκε σε εκείνα τα παιχνίδια

«Εκείνη την περίοδο πίστεψα ότι ήμασταν έτοιμοι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί έπειτα από μια δύσκολη χρονιά με αμέτρητους τραυματισμούς. Παρ' όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός μάς είχε ισοπεδώσει στο Game 1! Εκείνο το βράδυ κοιμηθήκαμε ελάχιστα, είδαμε ξανά το παιχνίδι με τους παίκτες... Έπρεπε απλώς να παίξουμε όπως ξέρουμε... Κάναμε έναν εξαιρετικό δεύτερο παιχνίδι, φέραμε τη σειρά στο 1-1 και στη συνέχεια επέστρεψε ο Σέρχιο Γιουλ έπειτα από οκτώ μήνες... Η επιστροφή του ήταν καθοριστική γιατί με την παρουσία του νιώθαμε πως ήμασταν "γεμάτοι"! Τελειώσαμε τη χρονιά κατακτώντας την EuroLeague και δεν θα ξεχάσω ποτέ το περιστατικό στο περίπτερο, όταν πήγαμε να πάρουμε μια εφημερίδα από το περίπτερο και ο ιδιοκτήτης του που ήταν οπαδός του Ολυμπιακού μάς είπε ότι παίξαμε σαν κότες. Μερικές φορές, όχι πάντα, είναι καλό να ακούς τα πράγματα που λένε οι γύρω σου».