«Υπέβαλε παραίτηση ο Τόμιτς, δεν την έκανε αποδεκτή ο Ερυθρός Αστέρας»!

Ο Μίλαν Τόμιτς φέρεται να υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Νεμπόισα Τσόβιτς!  

«Υπέβαλε παραίτηση ο Τόμιτς, δεν την έκανε αποδεκτή ο Ερυθρός Αστέρας»!

Όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική έκδοση της Kurir, ο Μίλαν Τόμιτς συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα στα γραφεία των «ερυθρόλευκων» στο Βελιγράδι όπου υπέβαλε την παραίτηση του! 

Προηγήθηκε η χθεσινή ήττα με 79-77 από την Κρκα για την Αδριατική Λίγκα, εκεί όπου ο Ερυθρός Αστέρας έχει υποχωρήσει στην 8η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 1-2.

Έπειτα μάλιστα από το αρνητικό αποτέλεσμα στη Σλοβενία, ο Τόμιτς προανήγγειλε αλλαγές δίχως να γίνει συγκεκριμένος και, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Kurir, σήμερα παραιτήθηκε ενώ ουδείς περίμενε τη συγκεκριμένη εξέλιξη!

Στο ραντεβού βρέθηκε ο μάνατζερ του Τόμιτς και ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος απέρριψε αμέσως την παραίτηση! Η συνάντηση διήρκεσε περισσότερες από τρεις ώρες κι εν τέλει θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου. 

O 46χρονος προπονητής κατέκτησε πέρσι το Σούπερ Καπ, το πρωτάθλημα Σερβίας και την Αδριατική Λίγκα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στην EuroLeague. Φέτος η σεζόν άρχισε τον απρόσμενο αποκλεισμό στο Σούπερ Καπ από την Πριμόρσκα...