Τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» της 3ης αγωνιστικής

Νίκος Καρφής
Τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» της 3ης αγωνιστικής
Η Euroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 3ης αγωνιστικής.

Η 3η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: To Όσκαρ δεν γίνεται να μην πάει στον Ντε Κολό. Ο παίκτης της Φενέρ έκανε όργια κόντρα στη Μπασκόνια και τελείωσε το ματς με 39 πόντους (15/21), 3 ασιστ, 3 ριμπάουντ και 44 στην αξιολόγηση.

Παίκτης-απογοήτευση: Ο Κουζμίνσκας που έμεινε άποντος με 0/2 σουτ και 0/2 βολές, ο Μπάλντγουιν που είχε 1 πόντο και 0/3 σουτ, ο Ράις με 2 πόντους και 1/6 σουτ απέναντι στην Αρμάνι.

Η νίκη της αγωνιστικής: Η νίκη της Ζαλγκίρις με 86-73 επί της Ρεάλ και τα διπλά των Ζενίτ και Αρμάνι σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Οι 104 πόντοι της Μπάγερν κόντρα στη Βιλερμπάν, το 2/12 τρίποντα του Πάντερ, oι 39 πόντοι του Ντε Κολό, το 10/12 τρίποντα της Μπάγερν και οι 103 πόντοι της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Άλμπα.

Limit-up: Η Ζαλγκίρις ανέβασε τις μετοχές της, αφού άφησε πίσω της την ήττα από την Αρμάνι και πήρε άνετη νίκη κόντρα στη Ρεάλ. Άνοδος και για τη Ζενίτ που ξέχασε τον... διασυρμό από τη Μπαρτσελόνα και... άλωσε το ΣΕΦ, νκώντας στην παράταση τον Ολυμπιακό.

Limit-down: Ο Ολυμπιακός που δεν έδειξε το ίδιο πρόσωπο όπως με τη Βαλένθια, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που έκανε 2η σερί ήττα και η Ρεάλ που έχασε με κάτω τα χέρια από τους Λιθουανούς.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Ο Σάρας οδήγησε τη Ζαλγκίρις σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στη Ρεάλ, κερδίζοντας στη μάχη των πάγκων τον Πάμπλο Λάσο σε μια κλασική μάχη της διοργάνωσης.