Κόνιαρης: «Να βάλουμε και πάλι τον κόσμο στην εξίσωση»

Αντωνία Σπανού
Κόνιαρης: «Να βάλουμε και πάλι τον κόσμο στην εξίσωση»
Ο Αντώνης Κόνιαρης μίλησε λίγο πριν το παιχνίδι με την Ζενίτ στο ΣΕΦ και τόνισε πόσο σημαντικό είναι για ακόμα μια φορά να μπει ο κόσμος στην εξίσωση σε ένα ακόμα ματς.

O Ολυμπιακός για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague υποδέχεται την Ζενίτ στο ΣΕΦ και θα ήθελε να διπλασιάσει τις νίκες του στην διοργάνωση. Οι «ερυθρόλευκοι» τελειώσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι και ο Αντώνης Κόνιαρης σχολίασε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, μίλησε για τις προπονήσεις της εβδομάδας, ενώ στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να βοηθήσει και πάλι ο κόσμος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας γκαρντ:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κάθε εβδομάδα είναι τελικός. Παίζουμε μέσα στην έδρας μας και θέλουμε να κερδίσουμε, θέλουμε να βάλουμε και πάλι τον κόσμο στην εξίσωση και δουλεύουμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Η εβδομάδα κύλησε ακριβώς όπως και η προηγούμενη. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Οι προπονήσεις είναι ίδιες, το ίδιο δυναμικές, έχουμε βάλει κάποια πράγματα για τον αγώνα και προσπαθούμε κάθε μέρα να τα πετύχουμε.

Η Ζενίτ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, πιο δυνατή από την Βαλένθια στον τρόπο παιχνιδιού, παίζει πιο σκληρά. Νομίζω εμείς θα εμφανιστούμε έτοιμοι και σε θέμα ενέργειας και σε θέμα δύναμης και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.