Λάκοβιτς: «Μεγάλη η διαφορά στα φάουλ, αλλά δεν φταίει αυτό για την ήττα μας»

Λάκοβιτς: «Μεγάλη η διαφορά στα φάουλ, αλλά δεν φταίει αυτό για την ήττα μας»
Ο Σλοβένος τεχνικός της Ουλμ ανέλυσε το αποτέλεσμα με τον Προμηθέα.

Ο Προμηθέας πέρασε νικηφόρα από τη Γερμανία και την έδρα της Ουλμ.

Ο Γιάκα Λάκοβιτς ο οποίος είναι προπονητής των γηπεδούχων ανέφερε μετά το τέλος του παιχνιδιού, «Πρώτα από όλα θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη. Νομίζω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν είναι αρκετό για να νικήσεις σε αυτό το επίπεδο του EuroCup. Τα τελευταία λεπτά σε ένα παιχνίδι το οποίο το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δεν σουτάραμε καλά, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και στο τέλος δύο κατοχές ήταν το κλειδί για τη νίκη. Χάσαμε στο ένας εναντίον ενός σε αυτές τις φάσεις, αλλά και πάλι είχαμε μια ευκαιρία.

Είχαμε την τελευταία επίθεση, την ετοιμάσαμε για την καλύτερο σουτέρ μας, αλλά δεν πήγε όμως θα θέλαμε. Γι’ αυτό θα πρέπει να συγχαρούμε την Πάτρα για τη νίκη. Όσο για τα φάουλ που με ρωτήσατε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά. Αυτό είναι το στυλ μας. Αλλά στο τέλος πήραμε μόλις 16 φάουλ. Σε ένα παιχνίδι που είναι τόσο κλειστό, νομίζω πως είναι η διαφορά μεγάλη. Δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο λόγος όμως. Σίγουρα εκτέλεσαν βολές πολλές, αλλά θέλαμε να παίξουμε επιθετικά. Οι διαιτητές έκριναν πως ήμασταν υπερβολικά επιθετικοί οπότε έδωσαν τα φάουλ”.

Δεν θα έλεγα πως ήταν ήττα – κλειδί, αλλά ναι, πίστευα πως ήταν σημαντικό το παιχνίδι για εμάς. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν έχει κριθεί, ακόμη έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και θα κάνουμε το καλύτερο να προκριθούμε. Όπως είπα, ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, το ξέραμε, όπως το ήξερε και ο Προμηθέας. Ο αγώνας σήμερα κρίθηκε στις τελευταίες κατοχές υπέρ τους».