Κανονικά το Μπαρτσελόνα - Άλμπα, απέρριψε το αίτημα των Καταλανών η EuroLeague

Γιάννης Σταυρουλάκης
Κανονικά το Μπαρτσελόνα - Άλμπα, απέρριψε το αίτημα των Καταλανών η EuroLeague
Η EuroLeague απέρριψε το αίτημα της Μπαρτσελόνα για αλλαγή ημερονηνίας του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου (18/10) υπό τον φόβο των διαδηλώσεων για την καταδίκη των αυτονομιστών ηγετών.

Μετά την καταδίκη των εννέα Καταλανών ηγετών σε ποινές από εννέα έως δεκατρία χρόνια, χιλιάδες πολίτες ξεκίνησαν διαδηλώσεις σε διάφορα μέρη της Βαρκελώνης, όπως επίσης και σε άλλες πόλεις της αυτοδιοικούμενης περιφέρειας.

Την προσεχή Παρασκευή (18/10), λοιπόν είναι προγραμματισμένη γενική απεργία στη Βαρκελώνη και η ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα αιτήθηκε αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα με την Άλμπα, προκειμένου να διεξαχθεί μια μέρα νωρίτερα υπό το φόβο των μαζικών κινητοποιήσεων.

Το αίτημα των Καταλανών απορρίφθηκε από την EuroLeague Basketball.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.