Ολα όσα θέλετε να ξέρετε για το υπερσύγχρονο CUBE που θα κάνει... πρεμιέρα στο ΣΕΦ!

Ολα όσα θέλετε να ξέρετε για το υπερσύγχρονο CUBE που θα κάνει... πρεμιέρα στο ΣΕΦ!

Gazzetta team
Ολα όσα θέλετε να ξέρετε για το υπερσύγχρονο CUBE που θα κάνει... πρεμιέρα στο ΣΕΦ!
H KAE Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα λεπτομέρειες για το υπερσύγχρονο Cube, που κοσμεί πλέον την οροφή του ΣΕΦ και πρόκειται να κάνει... πρεμιέρα στο παιχνίδι με την Βαλένθια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Πρόκειται για ένα σύστημα που περιλαμβάνει όχι μόνο τις 4 “Κλασικές” ηλεκτρονικές επιφάνειες προβολής, αλλά πάνω και κάτω «δαχτυλίδι» όπως συνηθίζεται στο ΝΒΑ. Το σύστημα έχει ανάλυση 4K και οι διαστάσεις των βασικών οθονών είναι 7.5 μ Χ 3.90 μ.

Αποτελεί μια επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και του μεγαλύτερου Sports Technology Provider στον κόσμο, της TGI Worldwide (www.worldwidetgi.com), μια εταιρεία που ξεκίνησε το 1997 απο το Σικάγο τον καιρό που μεσουρανούσε ο Μαικλ Τζόρνταν και κατέκτησε τον κόσμο! Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε από την προηγούμενη σεζόν με την τοποθέτηση του πρώτου “Curved” περιμετρικού συστήματος προβολής χορηγών στην Ευρώπη και επεκτείνεται την φετινή χρονιά με την τοποθέτηση του πλέον σύγχρονου διαδραστικού συστήματος CUBE, δημιουργώντας πλέον καινούργια δεδομένα τόσο για τους αγώνες του Ολυμπιακού, όσο και για το ίδιο το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι 2 οργανισμοί όμως δεν θα σταματήσουν εδώ καθώς προγραμματίζουν την επέκταση της συνεργασίας τους και σε άλλους τομείς με σκοπό να προσφέρουν τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες στους φιλάθλους.

Το CUBE θα μπορεί να προβάλλει φάσεις απο τον αγώνα, εικόνες απο τις εξέδρες, videos των Χορηγών του Ολυμπιακού, live διαγωνισμούς, εικόνες απο άλλους αγώνες που διεξάγονται την ίδια στιγμή σε άλλα γήπεδα, videos με τους παίκτες του Ολυμπιακού, υλικό απο το Official Olympiacos TV Channel, εικόνες απο τα αποδυτήρια και πολλά άλλα videos και εικόνες τα οποία θα δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αντάξια τόσο του Ολυμπιακού όσο και της διοργάνωσης της Euroleague!

Παράλληλα θα μπορεί να δημιουργήσει διαδραστικές εικόνες και events με την άμεση συμμετοχή όλων των φιλάθλων. Σήμερα όλοι οι φίλαθλοι θα πάρουν μια πρώτη εικόνα στον αγώνα με την Βαλένθια ενώ στους υπόλοιπους αγώνες της Euroleague το υλικό θα εμπλουτίζεται και θα ενισχύεται ολοένα και περισσότερο, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές!

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την νέα διοίκηση του ΣΕΦ, το Διοικητικό Συμβούλιο και την Πρόεδρο κ. Σπανουδάκη, την νέα Δντρια κ. Τσιλιγκήρη, τον Αναπληρωτή Δντη κ. Κουτσογιάννη καθώς και όλους τους υπαλλήλους του Σταδίου, οι οποίοι μέσα σε ελάχιστες ημέρες απο την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τους, συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του πολύ δύσκολου έργου έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για σήμερα.

Πρόκειται άλλωστε για μια πολύ υψηλή και σημαντική επένδυση αποκλειστικά της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η οποία όμως θα προσθέσει σημαντική προστιθέμενη αξία στην λειτουργία και αποτελεσματικότητα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Όλοι ΣΕΦ σήμερα, 21:30 Ολυμπιακός – Βαλένθια !!!»

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.