Ράις: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»

Ράις: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»

Gazzetta team
Ράις: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»
Ο Παναθηναϊκός άρχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στην EuroLeague 2019/20 και ο Ταϊρίς Ράις εξήγησε πως οι «πράσινοι» θέλουν δουλειά στο να βρουν ο ένας τον άλλον.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε στην κάμερα της NOVA έπειτα από τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα:

«Η νίκη ήταν το πιο σημαντικό. Κάναμε αυτό που έπρεπε, έκανα και εγώ αυτό που έπρεπε. Μπήκαν οι βολές στο τέλος και όλα κύλησαν σωστά. Ξεκινήσαμε νωθρά και πιο χαλαρά. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν καλοί. Ο Παπαγιάννης βρήκε χώρο για να σκοράρει στη ρακέτα από την δημιουργία του Νικ, ο Τζίμερ σκόραρε και όλα πήραν τον δρόμο τους».

Σε ό,τι αφορά την αμυντική εικόνα του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Είμαστε στην αρχή και όλες οι ομάδες έχουν τέτοια προβλήματα. Πρέπει να ξεκινήσουμε στην άμυνα. Έχουμε δουλέψει σκληρά για να είμαστε σκληροί στην άμυνα αλλά θέλουμε δουλειά στο να βρούμε ο ένας τον άλλον, ψάχνουμε την χημεία μας.

Αν είχαμε κάποιες καλύτερες επιλογές και στοπ στην άμυνα, θα ήταν πιο άνετα για εμάς. Αλλά είναι λογικό. Η άμυνα είναι κάτι συνολικό. Πρέπει να δουλέψουμε ως γκρουπ, τα σκριν, τις θέσεις μας, την επικοινωνία μας. Είναι κάτι που δουλεύουμε και θέλουμε να το βελτιώσουμε σίγουρα».