«Ο φετινός Ολυμπιακός μου θυμίζει την αφετηρία της σεζόν 2011-12!» (gTV)

«Ο φετινός Ολυμπιακός μου θυμίζει την αφετηρία της σεζόν 2011-12!» (gTV)

«Ο φετινός Ολυμπιακός μου θυμίζει την αφετηρία της σεζόν 2011-12!» (gTV)
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην Euroleague Greece για μία ιδιαίτερη σεζόν η οποία μεταξύ άλλων θυμίζει το 2011-12 με πολλούς νέους και άπειρους παίκτες.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για μία ακόμη σεζόν με τη ερυθρόλευκη φανέλα στην Euroleague.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη δεν είναι μόνο οι αρχηγοί και οι ηγέτες αυτής της ομάδας, αφού για μία ακόμη φορά φαίνεται πως θα έχουν άκρως πρωταγωνιστικό ρόλο στα αγωνιστικά δρώμενα.

Ο 34άχρονος μίλησε στην Euroleague Greece και μεταξύ άλλων ανέφερε πως, «αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω και σίγουρα θα μας λείψουν κάποια παιχνίδι λόγω της μη συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο όπως έχει έρθει η κατάσταση σέβομαι την απόφαση της διοίκησης και του κόσμου της. Τα ματς στην Ελλάδα σε σχέση με αυτά της Euroleague απέχουν ποιοτικά οπότε δε θα μου λείψουν».

Για τη σεζόν που ξεκινά στην Euroleague… «σε βάθος 20αετίας είναι ελάχιστες οι ομάδες που καταφέρνουν πάντα να είναι στα Final 4 και που έχουν τη δυνατότητα να ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα. Η πραγματικότητα είναι πως είμαστε τυχεροί που στον Ολυμπιακό υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν χρήματα

Η Μπαρτσελόνα έχει 4-5 χρόνια να πάει σε Final 4, η Φενέρ κάθε χρόνο έχει τεράστιο μπάτζετ κι έχει ένα τρόπαιο, η ΤΣΣΚΑ επίσης ξοδεύει πάρα πολλά κι έχει δύο».

Ο Πρίντεζης αναφερόμενος στη φετινή ομάδα του Ολυμπιακού τόνισε, «είμαστε νέα ομάδα και χρειάζεται αρκετή δουλειά. Ουσιαστικά ξεκινάμε από την ίδια βάση που είχαμε ξεκινήσει και τη σεζόν 2011-12. Μόνο ο Μιλουτίνοφ από τους ξένους έχει σημαντική εμπειρία από την Euroleague».

Ολοκληρώνοντας μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Ντέιβιντ Μπλατ, «είναι πολύ δυνατός άνθρωπος ειδικά από τη στιγμή που το παραδέχτηκε δημόσια. Ο coach παλεύει κάθε μέρα και ταυτόχρονα καταφέρνει να δουλεύει σωστά με μας. Δε γίνεται να μην παλεύεις διπλά όταν βλέπεις αυτό. Μας δίνει κίνητρο για να είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Παρακολουθείστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Πρίντεζη...