Φριντέτ: «Δεν σκέφτομαι τα ρεκόρ, θέλω να σουτάρω καλά»

Ο Τζίμερ Φριντέτ μίλησε για την νέα σεζόν, αναφέρθηκε στον Νικ Καλάθη, ενώ υποστήριξε ότι πρωταρχικός στόχος του είναι να σουτάρει καλά, χωρίς να έχει το νου του στα ρεκόρ. 

Φριντέτ: «Δεν σκέφτομαι τα ρεκόρ, θέλω να σουτάρω καλά»

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Αμερικανός «μπόμπερ» στάθηκε αρχικά στον Νικ Καλάθη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε κάνει λίγες προπονήσεις μαζί, αλλά τον Νικ τον ξέρω και από το ΝΒΑ, ξέρω πολύ καλά τι μπορεί να κάνει και ποιο είναι το δυνατό του σημείο και προφανώς μιλάμε για έναν από τους καλύτερους πασέρ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, θέλω όμως να τα βελτιώσουμε όλα αυτά και να τα πάμε ένα βήμα πιο μπροστά».

Όσο για το αν προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ στα τρίποντα; «Δεν ξέρω τα ρεκόρ στα τρίποντα, αλλά αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να σουτάρω σωστά και αν κάνω ρεκόρ θα το μάθω αμέσως μετά». Να σημειωθεί ότι το ρεκόρ είναι 10 εύστοχα τρίποντα σε ένα ματς, με τον Τζίμερ Φριντέτ να αναφέρει: «Θα πρoσπαθήσω να σουτάρω όσα περισσότερα μπορώ, όμως η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να γίνεται σωστά η δουλειά».

Για το ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού, είπα: «Όντως μετά από τα πρώτα φιλικά κατάλαβα πολλά, αλλά η σημαντικότερη διαφορά είναι πως παίζουν μέσα στην ρακέτα και τις επαφές που υπάρχουν. Όταν είσαι στην περιφέρεια θα στο δώσουν το φάουλ, όταν μπαίνεις μέσα είναι το δύσκολο. Το καλό με έμενα είναι πως μοιάζει αρκετά με το πως έπαιζαν και σφύριζαν στην Κίνα, οπότε έχω μία εικόνα για όλο αυτό».

Και κλείνοντας μίλησε για την αλλαγή στη ζωή του με τη μετακόμισή του στην Ελλάδα: «Είναι ωραία εδώ, έχει ωραίο καιρό, ωραίο φαγητό και την άλλη εβδομάδα που θα έρθει και η οικογένειά μου στην Ελλάδα θα είναι ακόμα καλύτερα. Θα έχουμε την ευκαιρία να πάμε σε διάφορα μέρη και η προσαρμογή θα είναι ακόμα καλύτερη».