Σφαιρόπουλος: «Είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά πρέπει να διορθώσουμε αρκετά»

Ο προπονητής της Μακάμπιμίλησε μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Σφαιρόπουλος: «Είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά πρέπει να διορθώσουμε αρκετά»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δε στάθηκε στο νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στους «πράσινους», αλλά στο βαθμό ετοιμότητας της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV, «Ακόμα έχουμε πολλά περιθώρια να παίξουμε καλό μπάσκετ. Επιθετικά ήμασταν καλοί, αμυντικά όχι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα στην άμυνα. Είναι λογικό, είμαστε ακόμα στην αρχή. Ήταν το πρώτο παιχνίδι του Ουίλμπεκιν. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Είχαμε και κάποιες απώλειες στη θέση 4. Ό,τι κι αν ερχόταν σαν αποτέλεσμα, εγώ θα έλεγα ότι είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. 

Έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Από πέρυσι που ανέλαβα την ομάδα προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα στην άμυνα. Αυτό το κάνουμε και τώρα. Γενικά η άμυνα ήταν πολύ καλή ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα από αυτή πήραμε το παιχνίδι. 

Και οι δύο κύριοι Γιαννακόπουλοι βοήθησαν τα μέγιστα, όπως και ο κύριος Κώστας. Βοήθησαν την ομάδα του Παναθηναϊκού να φτάσει πολύ ψηλά στην Ευρώπη, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μείνει ανεξίτηλη η προσφορά τους μέσα από αυτό το τουρνουά»