Γιαννακόπουλος: «Στην άκρη τα προβλήματα για να γιγαντωθεί ο Παναθηναϊκός»

Γιαννακόπουλος: «Στην άκρη τα προβλήματα για να γιγαντωθεί ο Παναθηναϊκός»

Γιώργος Κούβαρης
Γιαννακόπουλος: «Στην άκρη τα προβλήματα για να γιγαντωθεί ο Παναθηναϊκός»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος και τόνισε πως θα πρέπει να παραμεριστούν τα προβλήματα για το καλό και τη γιγάντωση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε μήνυμα ενότητας για να γιγαντωθεί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ενώ στάθηκε στους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, τονίζοντας πως οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάς.

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τις 3 ομάδες που αποδέχθηκαν τις προσκλήσεις. Μας συνδέει μεγάλη ιστορία με τις 3 ομάδες. Με την Μακάμπι έχουμε την ίδια ιστορία. Για την Φενέρ που μαζί με τον κύριο Ομπράντοβιτς έχουν χτίσει την αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού μαζί με τον πατέρα και τον θείο μου, αλλά και την Αρμάνι που είναι ομάδα που έχει επενδύσει το άθλημα. Η Αρμάνι επένδυσε στο άθλημα και ελπίζω να είχε μια καλύτερη χρονιά με τον Μεσίνα. Οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάς. Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ούτε τον Παύλο ούτε τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Να έχουμε μια καλή χρονιά και να μην υπάρχουν τραυματισμοί.

Ο σύλλογος πάντα είναι υπεράνω προσώπων. Από τη στιγμή που σαν σύλλογος δεν περνάμε την καλύτερη περίοδο της ιστορίας, θέλω να ζητήσω τα επιμέρους ζητήματα, τα συνδεσμιακά προβλήματα ή τα οπαδικά να τα βάλουμε στην άκρη. Να δούμε το καλό και την επιβίωση του Παναθηναϊκού, να δούμε την γιγάντωσή του. Μετά θα συζητήσουμε αυτά τα θέμτα και θα τα βρούμε. Προέχει το καλό του συλλόγου», ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου

Ομπράντοβιτς: «Πολύ ιδιαίτερο τουρνουά για μένα προσωπικά»

Πεδουλάκης: «Να γίνει θεσμός το τουρνουά για τις αξίες της οικογένειας Γιαννακόπουλου»

Σφαιρόπουλος: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στο μπάσκετ»

Καλάθης: «Τιμή μας να βρισκόμαστε εδώ»

Ντιμπαρτολομέο: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και συμμετέχω με τη Μακάμπι στο τουρνουά με το οποίο τιμούμε τη μνήμη της Παύλου Γιαννακόπουλου και της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Μαχμούτογλου: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Γιαννακόπουλου για την πρόσκληση να είμαστε εδώ. Είναι τιμή μας να είμαστε εδώ. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Τσιντσιαρίνι: «Ειναι χαρά μας να βρισκόμαστε εδώ. Να ευχηθώ καλή τύχη σε όλες τις ομάδες, παίκτες και προπονητές. Θα είναι το τελευταία τουρνουά πριν το ξεκίνημα της σεζόν

Μεσίνα: «Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μας προσκάλεσε για να τιμήσουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Είναι ευκαιρία για μας, αφού θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες. Να είμαστε υγιείς για να ανταπεξέλθουμε στα ματς της σεζόν. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να μιλήσω στον κύριο Παύλο αλλά έχω διαβάσει πολλά και όλα όσα λέγονται από τον καλύτερο προπονητή και φίλο Ζέλικο. Κατάλαβα πως ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος και όχι μόνο ιδιοκτήτης. Ήταν ένας άνθρωπος που κέρδισε τον σεβασμό όλων.