Ντιλέινι: «Θέλω να ηγηθώ, ο Πέσιτς ήταν ο λόγος που ήρθα στην Μπαρτσελόνα»

Ο Αμερικάνος γκαρντ κατά την παρουσίασή του εξήγησε τους λόγους της απόφασής να μετακινηθεί στην Μπαρτσελόνα. 

Ντιλέινι: «Θέλω να ηγηθώ, ο Πέσιτς ήταν ο λόγος που ήρθα στην Μπαρτσελόνα»

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε το τελευταίο μεταγραφικό της απόκτημα.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι εξέφρασε τόσο την ικανοποίησή του για την παρουσία του στον συγκεκριμένο σύλλογο όσο και για τη συνεργασία του με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο Ντιλέινι ανέφερε μεταξύ άλλων, «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα εδώ. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ, να είμαι καλός συμπαίκτης και να επαναφέρω την εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους φιλάθλους. Είμαι έτοιμος να ηγηθώ της ομάδας. Θέλω απλά να νικάω. Εάν είμαι στον πάγκο και παίρνουμε τις νίκες, τότε θα είμαι μια χαρά. Δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να μάθω τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω την ομάδα.

Ο Πέσιτς ήταν σημαντικός παράγοντας για να έρθω εδώ. Υπάρχει αμοιβαία κατανόηση, ενώ έχουμε πανηγυρίσει νίκες μαζί. Είναι ένας προπονητής που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στην Ευρώπη. Νιώθω πολύ άνετα μαζί του και τον καταλαβαίνω απόλυτα. Νομίζω ότι το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό της Ευρώπης. Από ‘κει και πέρα, ξέρω ότι η ομάδα έχει μεγάλες προσδοκίες και για την Euroleague και γι’ αυτό στόχους μου είναι να τη βοηθήσω να πάρει πολλές νίκες».