Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Πορταριά χωρίς Φριντέτ (pics)

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Πορταριά χωρίς Φριντέτ (pics)

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Πορταριά χωρίς Φριντέτ (pics)
Η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αναχώρησε χωρίς τον Τζίμερ Φριντέτ το πρωί της Δευτέρας (2/9) για την Πορταριά όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι «πράσινοι» θα παραμείνουν στο Πήλιο μέχρι και τις 8 του μήνα, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να βάζει τις πρώτες βάσεις ενόψει της νέας σεζόν. Ο Φριντέτ είχε εξασφαλίσει άδεια για να μεταβεί στις ΗΠΑ και αναμένεται να συναντήσει την ομάδα στην Πορταριά την ερχόμενη Τετάρτη 4 του μήνα, όταν και θα επιστρέψει από την Αμερική.

Φυσικά θα απουσιάσουν από την προετοιμασία και οι διεθνείς Καλάθης, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης οι οποίοι βρίσκονται με την Εθνική ομάδα στην Κίνα. Εκτός είναι και ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο τουρνουά «Ακρόπολις».

Την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι Ουέσλι Τζόνσον, Μπεν Μπέντιλ, Ντεσόν Τόμας, Ντίνος Μήτογλου, Ίαν Βουγιούκας, Νίκος Παππάς, Ταϊρίς Ράις, Τζέικομπ Ουάιλι, Ράιον Μπράουν, όπως επίσης και οι παίκτες που θα βοηθήσουν την προετοιμασία όπως οι Κώστας Παπαδάκης, Νίκος Περσίδης, καθώς και οι έφηβοι Μάριος Γιώτης και Αναστάσης Κωστόπουλος.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ της αναχώρησης από τον φακό του Βαγγέλη Στόλη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.