Τα τρόπαια του Ομπράντοβιτς, το «Sparta» του Σφαιρόπουλου και η κραυγή του Σάρας! (vid)

Gazzetta team
Τα τρόπαια του Ομπράντοβιτς, το «Sparta» του Σφαιρόπουλου και η κραυγή του Σάρας! (vid)
H EuroLeague ετοίμασε ένα φοβερό βίντεο με πρωταγωνιστές τους παίκτες και τους προπονητές της διοργάνωσης, οι οποίοι κάνουν... αίτηση για δουλειά!

Το βίντεο είναι αν μη τι άλλο... απολαυστικό! Την παράσταση κλέβει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος «αραδιάζει» στο τραπέζι τις... 9 EuroLeagues που έχει κατακτήσει προκειμένου να τις παρουσιάσει ως... συστάσεις προκειμένου να πάρει τη δουλειά.

Ο Σφαιρόπουλος φωνάζει «This is Sparta» απαντώντας στην ερώτηση για τον λόγο που θα έδινε κίνητρο στους παίκτες, ο Μπλατ έχει να παρουσιάσει τα δικά του τρόπαια, ο Μεσίνα επιστρέφει στην διοργάνωση, ο Ιτούδης ως πρωταθλητής Ευρώπης δηλώνει ότι «ποτέ δεν ήταν καλύτερα» ενώ o Σβέζνταν Μίτροβιτς είναι ο... rookie της διαδικασίας.

Και για... το τέλος η ατάκα του Άλεν Άιβερον για την προπόνηση, την οποία... ενστερνίστηκαν ο Κάιλ Χάινς και οι παίκτες της EuroLeague!

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.