Τεόντοσιτς: «Η Μπολόνια πρέπει να είναι κομμάτι της Euroleague»

Ο Σέρβος γκαρντ παρουσιάστηκε από την Βίρτους κι εξήγησε τους λόγους της απόφασής του. 

Τεόντοσιτς: «Η Μπολόνια πρέπει να είναι κομμάτι της Euroleague»

Ο Σέρβος γκαρντ παρουσιάστηκε από την καινούργια του ομάδα.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς θα φοράει το Νο44 με την Βίρτους κι εξήγησε την επιλογή του... «Ήρθα εδώ για να κερδίσω, αυτό με ενδιαφέρει μόνο. Ξέρω ότι η Αρμάνι Μιλάνο έχει μεγάλο μπάτζετ, τους σεβόμαστε, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας: η πρόθεσή μου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Sεν περίμενα τόσο κόσμο στο αεροδρόμιο και στο γήπεδο θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, που μου έδωσαν την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ. Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, που με πήρε τηλέφωνο πριν από έξι μήνες και μου εξήγησε τον ρόλο μου και τις ιδέες που έχει για το πώς θα χτίσει την ομάδα. Μιλήσαμε δύο ώρες στο τηλέφωνο, δεν χρειάστηκε να πει πολλά για να με πείσει».

Γιατί δεν πήγε σε ομάδα της Euroleague: «Ήρθα γιατί πιστεύω πως αυτός ο σύλλογος πρέπει να είναι κομμάτι της Euroleague, ήρθα για να το δηλώσω με κάθε τρόπο. Ξέρω πολλά για την ιστορία της Βίρτους Μπολόνια, το πρώτο Final 4 που είδα το κέρδισε η Κίντερ Μπολόνια και θέλω να την επαναφέρω στον δρόμο της δόξας».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Είμαι σε καλή κατάσταση, προπονούμαι όλο αυτό το διάστημα και -ευτυχώς- δεν έχω κάποιο πρόβλημα».

Με ποιον μίλησε πριν υπογράψει: «Μίλησα με τον Πρέντραγκ Νταντίλοβιτς πριν πω το ...ναι, μου είπε ότι είναι το καλύτερο μέρος για έναν παίκτη να παίζει, να ζει και να διασκεδάζει ο ίδιος, παίζοντας μπάσκετ».