Μπόλντγουιν: Όταν έφτασε στα όρια του τον Χάρντεν, με την άμυνα του! (vid)

Αντωνία Σπανού
Μπόλντγουιν: Όταν έφτασε στα όρια του τον Χάρντεν, με την άμυνα του! (vid)
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Γουέιντ Μπόλντγουιν, έχει στα παράσημα του μια εκπληκτική σειρά από άμυνες πάνω στον Τζέιμς Χάρντεν, το οποίο έβγαλε και εκτός εαυτού.

Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Μετά την θητεία του στο ΝΒΑ και την G League ο νεαρός έρχεται στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους» για να συνεχίσει την καριέρα του και να δοκιμάσει μια νέα εμπειρία. Μπορεί το βιογραφικό του να μην έχει βαρύνει από την παρουσία του στον ΝΒΑ, πάντως έχει μια στιγμή που κουβαλά ως παράσημο και αυτή είναι κόντρα σε έναν εκ των κορυφαίων της λίγκας, τον Τζέιμς Χάρντεν.

Ο Μπόλντγουιν όταν φορούσε την φανέλα των Μπλέιζερς βρέθηκε με μια... αποστολή. Να σταματήσει τον Χάρντεν. Η προσπάθεια του ήταν εξαιρετική και το βίντεο αυτό είναι χαρακτηριστικό για την διάθεση που δείχνει και τις δυνατότητες που έχει στην άμυνα. Αρχικά κλέβει δύο συνεχόμενες μπάλες από τον «Μούσια», τον εκνευρίζει, έπειτα τρώει ένα δυνατό σπρώξιμο από εκείνον και οι δυο τους συγκρούονται ξανά στο τέλος της φάσης. Από την σύγκρουση τους ο ηγέτης του Χιούστον έμεινε εκτός, δείχνοντας να πονάει και τελικά αποχώρησε με βοήθεια από το παρκέ.

Ο Μπόλντγουιν έχει ως δυνατό του σημείο την άμυνα και ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει να τον δει να φέρνει την ενέργεια του στο παρκέ, με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.