Επίσημο: Ο Αμπρίνες στην Μπαρτσελόνα! (pic)

Επίσημο: Ο Αμπρίνες στην Μπαρτσελόνα! (pic)

Επίσημο: Ο Αμπρίνες στην Μπαρτσελόνα! (pic)
Η Μπαρτσελόνα πυροδότησε νέα «βόμβα» με την ανακοίνωση της επιστροφής του Άλεξ Αμπρίνες έπειτα από τους Νίκολα Μίροτιτς, Μπράντον Ντέιβις και Κόρι Χίγκινς, δημιουργώνας μια superteam!

Ο 25χρονος Ισπανός περιφερειακός επιστρέφει στην ενεργό δράση για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, ανακοινώνοντας πρόσφατα το comeback με ένα συγκινητικό video, αποκαλύπτωντας πως ήταν πολύ κοντά στο να σταματήσει το μπάσκετ. Πλέον θα ενισχύσει την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς που σκορπάει τρόμο, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα 2+1 χρόνια!

O Αμπρίνες αγωνίστηκε τα προηγούμενα τρία χρόνια στους Θάντερ, μετρώντας 5.3 πόντους σε 174 αγώνες όμως τους τελευταίους μήνες παρέμεινε εκτός δράσης. Μάλιστα αναδείχτηκε Rising Star στην EuroLeague το 2016, έχοντας 9.3 πόντους και 2.2 ριμπάουντ, ενώ εκτελούσε με 41.7% πίσω από την γραμμή του τριπόντου με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα που αποκλείστηκε στα playoffs με 3-2 νίκες από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.