Ναβάρο: «Η Μπαρτσελόνα φτιάχνει superteam»!

Ναβάρο: «Η Μπαρτσελόνα φτιάχνει superteam»!

Ναβάρο: «Η Μπαρτσελόνα φτιάχνει superteam»!
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο κλήθηκε να σχολιάσει τις κινήσεις της Μπαρτσελόνα στο μεταγραφικό παζάρι κι εξήγησε πως ο Νίκολα Μίροτιτς θα βοηθήσει τους Καταλανούς να κατακτήσουν πολλούς τίτλους.

Η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να κάνει θόρυβο τη νέα σεζόν, ολοκληρώνοντας μια μεταγραφική «βόμβα» με την προσθήκη του Νίκολα Μίροτιτς έπειτα από αυτές των Κόρι Χίγκινς και Μπράντον Ντέιβις.

Από την πλευρά του, ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της EuroLeague και θρύλος των μπλαουγκράνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο βρέθηκε σε μπασκετικό καμπ (Campus Nike) στην Ανδόρα κι ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Η Μπαρτσελόνα φτιάχνει superteam. Πλέον μένει να αποδειχθεί αν θα ταιριάξουν μεταξύ τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για παίκτες με τρομερή ποιότητα και πρέπει να "δέσουν" μεταξύ τους».

Παράλληλα έκανε ειδική αναφορά στον Νίκολα Μίροτιτς: «Πρόκειται για έναν παίκτη που τα πήγε αρκετά καλά στο ΝΒΑ και επιστρέφει στην Ευρώπη για ένα μεγάλο project. Περιμένουμε να μας βοηθήσει να κερδίσουμε πολλούς τίτλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.