Η ώρα της ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη!

Book-nomikarios Book-nomikarios
Η ώρα της ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη!
Ποντάρει στον τελικό της Ευρωλίγκας ο Book-nomikarios και μας αναλύει το "γιατί"!


Ήρθε η ώρα η ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη να πάρει την ευρωλίγκα. Η Εφές έβαλε 14/32 τρίποντα με τη Φενέρ που ΔΕΝ έχει μάθει σε υψηλά σκορ και πήρε το ματς. Αφενός η ΤΣΣΚΑ μπορεί και πηγαίνει σε μεγάλα σκορ, αφετέρου το 14/32 δεν γίνεται κάθε μέρα σε φάιναλ φορ. Όσο για τις 42 βολές τις ΤΣΣΚΑ με τη Ρεάλ, οι 6 ήταν από σκόπιμα φάουλ στο τέλος για να μειωθεί η διαφορά, οπότε ουσιαστικά ήταν 36, όχι κάτι εξωπραγματικό. Επίσης, δεν φταίει η διαιτησία που ο Γιουλ είχε 1/10 τρίποντα ή που ο Ράντολφ δεν μπορούσε να βάλει ούτε φόλοου. H Eφές έβαλε 19 περισσότερους πόντους απ' την Φενερμπαχτσέ αλλά ΕΙΧΕ 7 ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΣΙΣΤ ! Αυτό λέει και δείχνει πολλά. Είναι ομάδα που στηρίζεται στο 1 με 1. Η ΤΣΣΚΑ έχει τα κορμιά που χρειάζεται για να βγάλει τις άμυνες που πρέπει και εκτιμώ ότι θα σηκώσει την κούπα.

EUROLEAGUE BASKETBALL: ΕΦΕΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ -> ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (1.52)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).