«Απίθανο να παίξουν Κάλινιτς και Βέσελι στο Final 4»

«Απίθανο να παίξουν Κάλινιτς και Βέσελι στο Final 4»

«Απίθανο να παίξουν Κάλινιτς και Βέσελι στο Final 4»
Τα προβλήματα δεν σταματούν για την Φενέρμπαχτσε, ενόψει του Final 4 της Βιτόρια, καθώς ο τιμ μάνατζερ της ομάδας ενημέρωσε πως οι δύο παίκτες είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστούν, αλλά θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή.

Μπορεί η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τερμάτισε στην 1η θέση της κανονικής περιόδου της Euroleague, με το καλύτερο ρεκόρ ever με το νέο σύστημα διεξαγωγής, και να βρήκε λύσεις στις απουσίες της, αλλά τα πράγματα προμηνύονται δύσκολα ενόψει της τελικής φάσης.

Η Φενέρ ήδη δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Ντατόμε και Λοβέρν, ενώ ήρθαν νέα προβλήματα να προστεθούν, καθώς οι Κάλινιτς και Βέσελι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι.

Όπως ανέφερε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τσενκ Ρέντα: «Δύο σημαντικοί παίκτες, οι Ντατόμε - Λοβέρν, είναι εκτός, όπως είχε ανακοινωθεί. Όλοι ρωτούν μήπως κρύβουμε τίποτα από τον κόσμο. Δεν είναι ο χαρακτήρας μας να έχουμε μυστικά. Ελπίζαμε να έπαιζαν, αλλά δεν μπορούν. Ο Κάλινιτς και ο Βέσελι θα συμμετέχουν στις προπονήσεις και ο κόουτς θα δει την κατάσταση τους. Προς το παρόν, είναι απίθανο να παίξουν στο Final 4. Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουν ακριβώς και πως θα πάει η αποθεραπεία τους. Θα περιμένουμε μέχρι τον ημιτελικό για να σιγουρευτούμε. Είμαστε η Φενέρ. Θα παίξουμε και για τους απόντες, όπως είπε ο αρχηγός μας, Μαχμούτογλου. Θα θέλαμε να είμαστε στον τελικό και να φέρουμε τον τίτλο στην Τουρκία. Και φυσικά ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αντίπαλό μας, Εφές».