Βουγιούκας: «Η Ρεάλ πήρε σφυρίγματα, ελπίζω την Παρασκευή να είναι πιο ισορροπημένα»

Gazzetta team
Βουγιούκας: «Η Ρεάλ πήρε σφυρίγματα, ελπίζω την Παρασκευή να είναι πιο ισορροπημένα»
Ο Έλληνας σέντερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην ήττα στο Game 1 και όσα περιμένει στο δεύτερο παιχνίδι.

Ο Ίαν Βουγιούκας μιλώντας στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης μετά το Game 1 της Μαδρίτης ανέφερε, «μακάρι να συνδυαζόταν με νίκη η δική μου απόδοση. Γυρίσαμε το ματς, συνεχίσαμε με την ίδια προσέγγιση στην επίθεση και δε μας βγήκε. Το ματς ήταν αρκετά δυνατό, είμαστε απογοητευμένοι, αλλά συνεχίζουμε για την Παρασκευή.

Ο Ταβάρες είναι τεράστιος και καλύπτει πολλά κενά και τους αδύναμους αμυντικούς γκαρντ της Ρεάλ, σε αναγκάζει να σουτάρεις από μακριά. Είχαμε μηδέν πόντους στα τελευταία λεπτά. Ενα σουτ, ένα κερδισμένο φάουλ ίσως που θα μας έδινε βολές. Η Ρεάλ πήρε αρκετά σφυρίγματα, ξέραμε ότι παίζει στην έδρας της. Ελπίζω την Παρασκευή να είναι πιο ισορροπημένα τα πράγματα.

Το 2011 ήμουν στην ομάδα, η Μπαρτσελόνα ήταν υπερόμαδα και φιλοξενούσε το Final 4. Υπάρχουν ομοιότητες με εκείνη τη σειρά, μακάρι να πάει όπως και τότε.

Πολύ σημαντικό ότι στους 14 πόντους δεν αφήσαμε το παιχνίδι. Πιο νωρίς στη σεζόν ίσως να χάναμε με 20 πόντους. Δείξαμε χαρακτήρα. Όταν χάνεις 2-3 πόντους έτσι είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. Ελπίζω κι ο Γκιστ να είναι πιο φρέσκος αφού δεν ήταν στο 100%.

Ολοι ξέρουμε και πιστεύουμε.... με όσα περάσαμε φέτος, φτάσαμε στον πάτο και σηκωθήκαμε. Εχουμε περάσει ατομικά και ομαδικά δύσκολα, υπάρχει πίεση στον Παναθηναϊκό. Είμαστε όμως επαγγελματίες. Ενα ματς χρειαζόμαστε στη Μαδρίτη. Κρίμα που δεν ήρθε σήμερα. Να κάνουμε μικροαλλαγές και πιστεύω να τα καταφέρουμε την Παρασκευή».