Ολυμπιακός - Νταρουσάφακα: Αποθέωση για τους «ερυθρόλευκους» στο ΣΕΦ!

Αντωνία Σπανού
Ολυμπιακός - Νταρουσάφακα: Αποθέωση για τους «ερυθρόλευκους» στο ΣΕΦ!
Μπορεί να υπάρχει απογοήτευση στον κόσμο του Ολυμπιακού για τον αποκλεισμό, αλλά όσοι βρέθηκαν στο ΣΕΦ είχαν διάθεση και χειροκρότησαν την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ και την προσπάθεια της.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο ΣΕΦ μπορεί να μην είναι πολύς, αλλά είχε την διάθεση να χειροκροτήσει την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Σίγουρα υπήρχε απογοήτευση για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την συνέχεια της Euroleague, αλλά ο κόσμος αναγνωρίζοντας όσα έχει προσφέρει η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, είχε διάθεση και χειροκρότησε θερμά τους παίκτες, στην καλή τους εμφάνιση κόντρα στην Νταρουσάφακα για την 30η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Μιλουτίνοφ είχε την τιμητική του, ενώ θερμό ήταν το χειροκρότημα ακόμα μια φορά για τον Αλεξέι Ποκουσέφκσι. Με την κόρνα της λήξης ο κόσμος έμεινε και αποθέωσε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.