Ουέμπερ: «Προτεραιότητα ο Ολυμπιακός, έχω καλό προαίσθημα»!

Αντωνία Σπανού
Ουέμπερ: «Προτεραιότητα ο Ολυμπιακός, έχω καλό προαίσθημα»!
Ο Μπριάντε Ουέμπερ τόνισε σε δηλώσεις του πως θα ήθελε να μείνει και την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό, αλλά θα δει τι θα γίνει.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, αφού ηρέμησε από το ξέσπασμά του, σχολίασε σε εκπροσώπους του Τύπου για τα κλάματα που έβαλε: «Με κατέβαλαν τα συναισθήματά μου. Είμαι μαχητής, δεν έχω μάθει να χάνω. Βάζω όλο μου το είναι σε κάθε παιχνίδι, ό,τι κι αν είναι αυτό. Έτσι ένιωσα κι έτσι αντέδρασα».

Για το τι έφερε την ήττα της ομάδας του από την Ζαλγκίρις, υποστήριξε: «Κάναμε πολλά λάθη. Δεν τελειώσαμε εκείνες τις "μικρές" φάσεις που έπρεπε και η Ζαλγκίρις έκανε μεγάλα plays. Θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει».

Για το ότι ο Ολυμπιακός εξαρτάται κι από αποτελέσματα άλλων ομάδων για την πρόκριση στα playoffs, είπε: «Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Δεν μού αρέσει να στηρίζομαι σε άλλα αποτελέσματα για το αν μείνουμε εκτός ή αν προκριθούμε. Πρέπει να κάνουμε καλά την δουλειά μας και να ελπίζουμε για το καλύτερο. Έτσι είναι η κατάσταση τώρα, θα δούμε».

Για το ότι ο κόσμος του δείχνει την αγάπη του, ανέφερε με χαρά: «Εκτιμώ που ο Ολυμπιακός με υποδέχθηκε έτσι ζεστά, νιώθω λες κι είμαι εδώ όλη τη χρονιά. Μου αρέσει πολύ εδώ, εκτιμώ το ότι μού δείχνουν όλοι την αγάπη τους. Δεν ξέρω τι να πω για τη νέα χρονιά, αλλά έχω καλό συναίσθημα».

Για το αν αυτό τον κάνει να θέλει να μείνει και την επόμενη χρονιά στον Πειραιά, δήλωσε: «Σίγουρα είναι προτεραιότητα για μένα, θέλω να το κάνω, αλλά πρέπει να περιμένω να δω τις επιλογές μου».

Για το ότι δίνει τα πάντα για τον Ολυμπιακό, συμπλήρωσε: «Έτσι είμαι εγώ, όταν είμαι μαζί με κάποιον, είμαι εκεί και τέλος. Δεν δίνω το... μισό από εμένα. Με το που υπογράψω κάπου, βλέπω δίπλα μου αδέρφια για μια ζωή. Έτσι είμαι εγώ, ως παίκτης και άνθρωπος».