Ο Ομπράντοβιτς μιλά για τον Διαμαντίδη και συγκινείται: «Πάνω από όλα, υπέροχος άνθρωπος...» (vid)

Ο Ομπράντοβιτς μιλά για τον Διαμαντίδη και συγκινείται: «Πάνω από όλα, υπέροχος άνθρωπος...» (vid)
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλά για πολλοστή φορά για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά η συγκίνησή του παραμένει η ίδια!

Ο Σέρβος προπονητής δεν έχει κρύψει ποτέ την εκτίμηση που έχει στο πρόσωπο του «3D», τον οποίο σέβεται πάνω από όλα για τον χαρακτήρα που έχει και μετά για όλα τα άλλα.

Ο τεχνικός της Φενέρ, που πέρασε οκτώ χρόνια στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ μαζί με το «διαμάντι» του ελληνικού μπάσκετ και μέτρησαν δεκάδες τρόπαια, κάθισε μπροστά στην κάμερα της Euroleague και μίλησε για τον ίσως πιο αγαπημένο του παίκτη.

«Ο Διαμαντίδης είναι πάνω από όλα υπέροχος άνθρωπος! Ο τρόπος που έπαιζε και σκεφτόταν, τους βοηθούσε όλους. Όλοι γύρω από τον Διαμαντίδη γίνονταν καλύτεροι, παίζοντας μαζί του. Θα έκανε λάθος ή κάποιος θα του έκλεβε την μπάλα κι εκείνος ήταν ικανός να πάρει αμέσως την μπάλα πίσω. Μας έκανε να παλεύουμε για τα πάντα», είπε και πρόσθεσε γεμάτος συγκίνηση: «Πόσα χρόνια περάσαμε μαζί και πόσα πολλά σπουδαία αποτελέσματα είχαμε... μαζί!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.