Τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» της 25ης αγωνιστικής

Νίκος Καρφής
Τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» της 25ης αγωνιστικής
Η Euroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 25ης αγωνιστικής.

Η 25η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Ο Σέιν Λάρκιν ήταν διαστημικός με 37 πόντους (6/7 δίποντα, 6/8 τρίποντα, 7/7 βολές), 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και κατάφερε να συγκεντρώσει 43 βαθμούς στην αξιολόγηση. Το Όσκαρ του ανήκει.

Παίκτης-απογοήτευση: O Σίνγκλετον είχε 1/4 σουτ και 2 πόντους μαζί με -2 στην αξιολόγηση. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Μπάρτσα.

Η νίκη της αγωνιστικής: Η νίκη της Ρεάλ με 101-86 επί της Φενέρ (πρώτη 100άρα που δέχεται ομάδα που προπονεί ο Ζοτς σε κανονική διάρκεια) και το show της Εφές με 92-70 κόντρα στη Μακάμπι, σε ένα ματς που οι Τούρκοι πήραν τεράστιο πλεονεκτημα για την 4η θέση.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Το doubl e double του Παπαγιάννη, οι 91 πόντοι του Παναθηναϊκού, οι 101 της Ρεάλ και της Αρμάνι, αλλά και οι 104 της Μπασκόνια. Η διαφορά στα ριμπαουντ στο Μπασκόνια-Χίμκι (42 αντί 17) και το 31 στην αξιολόγηση του Φόιγκτμαν που άγγιξε το triple double.

Limit-up: Ο Ολυμπιακός είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν μετά από καιρό που είχαν φτάσει στον πάτο. Έσβησε το αρνητικό σσερί των 5 ηττών και πλέον θέλει να κάνει δυνατό τελείωμα για να μπει στα playoffs και σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση.

Limit-down: Η Μπαρτσελόνα που μετά την νίκη κόντρα στη Ρεάλ την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε με... κάτω τα χέρια από την Εφές στη μάχη της 4ης θέσης.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Το αξίζει ο Λάσο που οδηγήσε τη Ρεάλ σε μεγάλη νίκη επί της Φενέρ του Ομπράντοβιτς, αλλά φοβερή δουλειά έκανε και ο Αταμάν που κέρδισε εύκολα τον Πέσιτς στην μάχη των πάγκων, δείχνοντας πως η φετινή Εφές δεν αστειεύεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.