Κιλπάτρικ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, απίστευτοι οι φίλαθλοι μας» (vid)

Κιλπάτρικ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, απίστευτοι οι φίλαθλοι μας» (vid)

Gazzetta team
Κιλπάτρικ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, απίστευτοι οι φίλαθλοι μας» (vid)
Ο Σον Κιλπάτρικ δήλωσε ενθουσιασμένος που θα παίξει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ενώ στάθηκε και στον κόσμο του «τριφυλλιού». Δείτε το video της «πράσινης» ΚΑΕ.

O Σον Κιλπάτρικ έφτασε χθες στη χώρα μας και έκανε δηλώσεις, δείχνοντας τη χαρά του που θα παίζει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ: «Είναι υπέροχο. Μόλις βγήκα από το αεροπλάνο με περίμεναν φίλαθλοι και μάλιστα κάποιοι ήταν μαζί μου και στο αεροπλάνο. Ήταν κάτι πολύ ενδιαφέρον. Είμαι έτοιμος να παίξω. Γνωρίζω ότι οι φίλαθλοι είναι πολύ παθιασμένοι. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και έτοιμος να τα δώσω όλα και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Let's go Greens.

Τα μεγάλα φαβορί Λίβερπουλ, Τσέλσι και Γιουβέντους παίζουν σε φοβερές αποδόσεις στο νέοPamestoixima.gr.

Έχω παρακολουθήσει τους τρεις τελευταίους αγώνες και οι φίλαθλοι είναι εξωπραγματικοί. Έχω φίλους που αγωνίζονται στην Euroleague και μου είπαν ότι θα δω πράγματα που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Θέλω να είμαι υγιής και να πάνε όλα καλά, αλλά κυρίως θέλω να κερδίζουμε τους αγώνες. Θέλω να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες και να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Είναι σημαντικό για μένα».

Δείτε το video των «πρασίνων»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.