«Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μου πήραν τη σημαία και μετά με γύρισαν σπίτι»! (pic)

Gazzetta team
«Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μου πήραν τη σημαία και μετά με γύρισαν σπίτι»! (pic)
Ο... ηρωικός οπαδός της Μπασκόνια που βρέθηκε στο ΣΕΦ ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού που του έδωσαν αναμνηστικά και τον γύρισαν σπίτι του!

Η Μπασκόνια είχε τη στήριξη ενός οπαδού της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο οποίος μετά από το τέλος του αγώνα με τους Πειραιώτες μοιράστηκε την εμπειρία του από το ΣΕΦ!

«Κατ' αρχάς, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Θα σας πω την ιστορία μου. Βρέθηκα στο γήπεδο στις 20:30, εκείνη την ώρα κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού κρεμούσαν ένα μεγάλο πανό. Δεν υπήρχαν ακόμα σεκιούριτι στις εξέδρες. Ήλθε ένας τύπος προς το μέρος μου. Έπειτα από 3-4 λεπτά ήλθαν 3 οπαδοί του Ολυμπιακού, μου πήραν την ikurriña (σ.σ. η σημαία της Χώρας των Βάσκων) και μου είπαν «f..ck Baskonia». Έπειτα από 5-10 λεπτά ήλθαν οι σεκιούιριτι. Δεν είπα τίποτα για τη σημαία και τις απειλές, απλώς έκατσα στον διάδρομο. Παρακολούθησα το παιχνίδι, νομίζω όλο το γήπεδο με άκουσε να φωνάζω "Μπασκόνια, Μπασκόνια".

Οι σεκιούριτι μου είπαν να το βουλώσω για τη δική μου προστασία. Πέρασα το τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο νευρικός, ειδικά με την εξέλιξη του αγώνα. Η Μπασκόνια έχασε όμως συνέχισα να τραγουδώ. Ευτυχώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού (οι περισσότεροι) είναι σπουδαίοι. Πολλοί ήλθαν και με αντιμετώπισαν με σεβασμό, ένας από αυτούς μου έδωσε μια φανέλα κι ένας άλλος ένα κασκόλ. Έπειτα ήλθε ένας τύπος που είχε το μεγάλο πανό και με γύρισε σπίτι».