Ψηφίσατε: Ο ΛεΝτέι η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού! (pic)

Ψηφίσατε: Ο ΛεΝτέι η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού! (pic)

Αντωνία Σπανού
Ψηφίσατε: Ο ΛεΝτέι η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού! (pic)
Με το τέλος του πρώτου γύρου της Euroleague κληθήκατε να αποφασίσετε ποιος είναι ο καλύτερος νεοφερμένος του Ολυμπιακού και η απάντηση με μεγάλο ποσοστό είναι ο Ζακ ΛεΝτέι.

Η ίδια ερώτηση πριν ξεκινήσει η διοργάνωση είχε βγάλει νικητή τον Γιάνις Τίμα, η ίδια μετά μετά τον πρώτο γύρο της Euroleague βγάζει νικητή με διαφορά τον Ζακ ΛεΝτέι.

Από τους πέντε νεοφερμένους των «ερυθρόλευκων» το καλοκαίρι και με τον Ντέιβιντ Μπλατ να μοντάρει τον ανανεωμένο Ολυμπιακό, η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με την Εφές.

Στο ερώτημα για το ποιος από τους παίκτες που βρίσκονται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι έχει προσαρμοστεί καλύτερα μέχρι στιγμής επιλέξατε τον Ζακ ΛεΝτέι.

Ο φόργουορντ/σέντερ της ομάδας του Μπλατ μπορεί να μην έχει εμπειρία από την Euroleague και να έχει ακόμα πολλά να μάθει, έχει προσθέσει πάντως στο ενεργητικό του μερικές σπουδαίες εμφανίσεις και με ποσοστό 58% και 6.524 ψήφους βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης του κόσμου.

Ακολουθεί με 28% ο Αξέλ Τουπάν και 3.148 ψήφους, ενώ ο παίκτης που αγωνίζεται πιο πολύ από τους καινούργιους, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος , έφτασε στο 10% με 1.056 ψήφους. Με λιγότερους ψήφους ακολουθούν ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ με 230 ψήφους, ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Γιάνις Τίμα με 205.

Συνολικά ψήφισαν 11.163 αναγνώστες με τον ΛεΝτέι, στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, να φαίνεται να έχει πείσει πιο πολύ τον κόσμο με αυτά που κάνει μέσα στο παρκέ. Ο δρόμος είναι μακρύς και τελικό ταμείο θα γίνει στο τέλος, ενώ όλα μπορούν να ανατραπούν.

Πάντως, ο Αμερικανός με την ολοκλήρωση 15 παιχνιδιών στην Euroleague έχει μέχρι στιγμής, 10.9 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 12.9 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, παίζοντας 18:24 κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.