Ποια είναι η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού με την ολοκλήρωση του 1ου γύρου; (poll)

Ποια είναι η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού με την ολοκλήρωση του 1ου γύρου; (poll)

Αντωνία Σπανού
Ποια είναι η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού με την ολοκλήρωση του 1ου γύρου; (poll)
Ο πρώτος γύρος της Euroleague ολοκληρώνεται και πλέον υπάρχει αρκετό υλικό για να κριθούν οι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι και κάνουν την διαφορά. Η Euroleague σας καλεί να επιλέξετε ποιος κάνει την διαφορά.

Ήταν Ιούλιος όταν οι μεταγραφές είχαν ολοκληρωθεί για τον Ολυμπιακό, ο Ντέιβιντ Μπλατ έκανε τις κινήσεις που είχε φανταστεί για τους «ερυθρόλευκους» και οι παίκτες που έπιασαν... Λιμάνι ήταν πέντε. Γκος, ΛεΝτέι, Τίμα, Τουπάν και Βεζένκοβ φόρεσαν τα κόκκινα, με τους δύο Αμερικανούς να είναι οι πιο άγνωστοι στο ευρωπαϊκό κοινό.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Τον περασμένο Ιούλιο τέθηκε το ίδιο ερώτημα, ποια είναι η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού και εκείνος που είχε κόψει πρώτος το νήμα δεν ήταν άλλος από τον Γιάνις Τίμα.

Πλέον, μετά από 14 αγωνιστικές στην Euroleague και λίγο πριν το τελευταίο ματς του χρόνου και του πρώτου γύρου κόντρα στην Νταρουσάφακα υπάρχει αρκετό δείγμα γραφής για τους νέους και τα δεδομένα φαντάζουν πολύ διαφορετικά από το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμα χρόνο για να βγάλει στο παρκέ την νέα φιλοσοφία που υπάρχει, οι νέοι παίκτες εκμεταλλεύονται κάθε δευτερόλεπτο που βρίσκονται στο παρκέ και κάπως έτσι η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας δυσκολίες και όντας μέσα στον στόχο του πλεονεκτήματος.

Η Euroleague Greece σας θέτει το ίδιο ερώτημα με διαφορετικά πλέον δεδομένα. Ποιος από τους νεοφερμένους στο Λιμάνι τα πηγαίνει καλύτερα και έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα;

ΖΑΚ ΛΕΝΤΕΙ

Εντυπωσιακός ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ που μοιάζει να τα πηγαίνει όλο και καλύτερα. Έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις και αν εξαιρέσει κανείς την αρχή της διοργάνωσης που φάνηκε να ψάχνει λίγο τα πατήματα του, η αλλαγή θέσης και τα αρκετά λεπτά στο «4» δείχνουν να τον κάνουν να νιώθει άνετα και να αποδίδει εξαιρετικά για την ομάδα του. Κατά μέσο όρο ο ΛεΝτέι μετρά σε 17:57, 10.08 πόντους με το εντυπωσιακό 50% στο τρίποντο, 4.1 ριμπάουντ και 12.9 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

ΝΑΙΤΖΕΛ ΟΥΙΛΙΑΜΣ ΓΚΟΣ

Ο έτερος Αμερικανός που και αυτός με την σειρά του δείχνει την ποιότητα του, ενώ προσπαθεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες της διοργάνωσης. Ο Γκος περνά, μετά από τον Πρίντεζη, τον περισσότερο χρόνο στο παρκέ και δείχνει να βλέπει κάθε ματς σας ευκαιρία για να γίνει καλύτερος. Έχει καλές και κακές στιγμές, αλλά ο Μπλατ τον πιστεύει, του δείχνει εμπιστοσύνη και εκείνος φροντίζει να αρπάζει τις ευκαιρίες και να δείχνει τι μπορεί να κάνει. Κατά μέσο όρο μετρά 9.2 πόντους, 4.4 ασίστ και 9.6 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

ΓΙΑΝΙΣ ΤΙΜΑ

Ο παίκτης που το καλοκαίρι ψηφίσατε ως εκείνος που είναι ο... καλύτερος από τις μεταγραφές. Ο Τίμα έχει εμπειρία και με την εθνική του ομάδα και πέρυσι που αγωνίστηκε στην Μπασκόνια, μόνο που στον Ολυμπιακό ψάχνεται ακόμα. Δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στον ρόλο του και δείχνει να είναι εκείνος που έχει προσαρμοστεί λιγότερο. Το ταλέντο δεν του λείπει, αλλά για την ώρα φαίνεται να μην έχει φτάσει στο πικ των ικανοτήτων του και να χρειάζεται και άλλο χρόνο προσαρμογής. Έχει μέχρι τώρα στην Euroleague σε 13.29 λεπτά, 4.1 πόντους, 1.1 ριμπάουντ και 3.3 βαθμούς στο PIR.

ΣΑΣΑ ΒΕΖΕΝΚΟΒ

Ο νεαρός φόργουορντ ξεκίνησε δυνατά στον Ολυμπιακό και περιμένει κάθε ευκαιρία που του δίνεται για να δείξει τις ικανότητες του. Έχει λάβει τα εύσημα από τον προπονητή του και όχι άδικα, αφού κάθε φορά που πατά παρκέ φροντίζει να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του. Τα νούμερα του μπορεί να μην εντυπωσιάζουν, αλλά ο Βεζένκοβ βγάζει ενέργεια στο παιχνίδι του και μπαίνει από τον πάγκο για να βοηθήσει σε όλους τους τομείς. Σε 10:47 που έχει κατά μέσο όρο, έχει 4 πόντους και 6.4 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

ΑΞΕΛ ΤΟΥΠΑΝ

Ο Γάλλος γκαρντ μπορεί να έμεινε εκτός από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, δείχνει όμως και εκείνος με την σειρά να έχει προσαρμοστεί εξαιρετικά στο νέο του περιβάλλον. Ο Τουπάν έχει κάνει μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις, δείχνει εμπιστοσύνη στο παιχνίδι του και βγάζει αυτοπεποίθηση και ενέργεια κάθε φορά που βρίσκεται στο παρκέ. Έχει προλάβει να πρωταγωνιστήσει σε ματς και μέχρι τώρα και έχει σε 16:14, 6.3 πόντους με 41.2% στα τρίποντα, 1.7 ριμπάουντ και 4.7 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.