Η Τορίνο του Λάρι Μπράουν αποκλείστηκε με ρεκόρ 0-10! (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Η Τορίνο του Λάρι Μπράουν αποκλείστηκε με ρεκόρ 0-10! (pic)
Η Μάλαγα επικράτησε της Τορίνο με 89-68 κι έτσι η ομάδα του Λάρι Μπράουν αποκλείστηκε στην α' φάση του EuroCup χωρίς νίκη και απολογισμό 10 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το -21 από τη Μάλαγα στην Ισπανία ήταν η 10η ήττα για την Τορίνο που αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με ρεκόρ 0-10, δίχως να κατακτήσει ροζ φύλλο στις αναμετρήσεις με τις Ούνικς, Ουνικάχα, Σκάιλαϊνερς, Ρίτας Βίλνιους και Μόρναρ!

Ο μοναδικός προπονητής που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και το NCAA κι έχει οδηγήσει οκτώ ομάδες στα playoffs της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της Τορίνο σε ηλικία 78 ετών, κοουτσάροντας την ιταλική ομάδα στη Serie A και το EuroCup.

Στις αρχές της σεζόν αποχώρησε προσωρινά όμως επέστρεψε, δίχως να καταφέρει να οδηγήσει την Τορίνο στην ευρωπαϊκή διάκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.