Τουπάν: «Ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, δεν είμαι στο 100%»

Αντωνία Σπανού
Τουπάν: «Ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, δεν είμαι στο 100%»
Επιστροφή στο μέρος που έζησε πολλά για τον Αξέλ Τουπάν, που κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Κάουνας μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα, τόνισε ότι είναι ιδιαίτερο να επιστρέφει και σχολίασε ότι είναι αισιόδοξος για την επιστροφή του στην δράση.

Ο Αξέλ Τουπάν που αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στην Ζαλγκίρις επιστρέφει στο Κάουνας και σίγουρα αυτό είναι κάτι ξεχωριστό για εκείνον.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας, μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Euroleague, για την επιστροφή του στην Λιθουανία, ενώ τόνισε ότι δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% μετά τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά:

«Είναι σπουδαίο μέρος για να παίζεις μπάσκετ. Φοβερό γήπεδο, τρομερή έδρα με φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα τους και πραγματικά είναι ωραία να παίζεις εκεί. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αυτό θέλουμε. Ξέρουμε πως παίζουν επιθετικά, σε άμυνα και επίθεση, πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό. Από τη μεριά μας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό και να τους σταματήσουμε για να πάρουμε τη νίκη.

Δεν ξέρω ακόμη εάν θα παίξω ή όχι, αλλά είναι ιδιαίτερο για εμένα το ότι γυρίζω εκεί. Πραγματικά θα είναι ξεχωριστό για εμένα εάν τελικά αγωνιστώ. Δεν είμαι 100% έτοιμος, έκανα μόνο μια προπόνηση, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρω».