Διπλό για το κερασάκι στην τούρτα της «διαβολοβδομάδας»!

Αντωνία Σπανού
Διπλό για το κερασάκι στην τούρτα της «διαβολοβδομάδας»!
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Βιτόρια από την Μπασκόνια και θέλει το διπλό που θα αλλάξει την ψυχολογία μακρυά από το... σπίτι του μια και καλή.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, για την 9η αγωνιστική της Euroleague, φιλοξενείται στην Βιτόρια από την Μπασκόνια (21:30, NS2). Οι «πράσινοι», μετά την σπουδαία νίκη τους κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την προηγούμενη αγωνιστική, θα ήθελαν να πάρουν το διπλό και να κάνουν το 2/2 σε μια δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα της διοργάνωσης.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, η αποστολή του Παναθηναϊκού «πέταξε» με 13 παίκτες και όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι για να επιστρέψουν με το θετικό αποτέλεσμα. Στο πλευρό της ομάδας του θα βρεθεί και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που ταξίδεψε μαζί με την αποστολή για να βρεθεί κοντά στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Κούραση είναι δεδομένο πως υπάρχει, όπως παραδέχτηκε και ο Νίκος Παππάς, αλλά στο «πράσινο» στρατόπεδο γνωρίζουν καλά ότι μια νίκη μακρυά από το ΟΑΚΑ θα αλλάξει την ψυχολογία μια και καλή.

Από την πλευρά της η Μπασκόνια δεν έχει ξεκινήσει καλά, μετρά μόλις 2 νίκες από την αρχή της σεζόν, άλλαξε προπονητή και θα ήθελε να σημάνει την αντεπίθεση της με μια νίκη μπροστά στο κοινό της κόντρα σε ένα εκ των κορυφαίων αντιπάλων.