Να αρχίσει η αντεπίθεση!

Αντωνία Σπανού
Να αρχίσει η αντεπίθεση!
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπάγερν Μονάχου και θέλει μόνο την νίκη για να αλλάξει όλα τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Να αφήσει πίσω του ότι έγινε τις τελευταίες αγωνιστικές θέλει ο Ολυμπιακός και να σημάνει την αντεπίθεση του. Αυτή θα ξεκινήσει από το Μόναχο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από την Μπάγερν (21:30, NS2) και χρειάζονται την νίκη που θα δώσει βαθμολογικό και ψυχολογικό οξυγόνο.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλει να κάνει μια νέα αρχή ειδικά σε μια... διαβολοβδομάδα της Euroleague, με διπλή αγωνιστική και μεγάλη κούραση.

Ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής θα στερηθεί μόνο τις υπηρεσίες του Αξέλ Τουπάν, ενώ οι υπόλοιποι γνωρίζουν καλά ότι η νίκη θα δώσει σημαντική ψυχολογία για την συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.