«Εμπόδια» στις επαφές Παρτίζαν - Τρινκιέρι (pic)

«Εμπόδια» στις επαφές Παρτίζαν - Τρινκιέρι (pic)

Κάτια Πετροπούλου
«Εμπόδια» στις επαφές Παρτίζαν - Τρινκιέρι (pic)
Η Παρτίζαν έχει μπει σε διαδικασία συζητήσεων με τον Αντρέα Τρινκιέρι, αλλά υπάρχουν δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν, για να αναλάβει τον πάγκο ο Ιταλός.

Η ομάδα του Βελιγραδίου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, οι πρώτες επαφές με τον πρώην κόουτς της Μπάμπεργκ έχουν γίνει, αλλά το πράγμα έχει... δρόμο ακόμη, μέχρι να τελεσφορήσει.

Όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Νίκολα Στοΐκοβιτς, ο Τρινκιέρι ζήτησε αρχικά 80 χιλιάδες ευρώ το μήνα για τον ίδιο και το επιτελείο που θα φέρει στην ομάδα.

Στην συνέχεια, αναφέρει πως οι άνθρωποι της Παρτίζαν τον κάλεσαν και του είπαν να πάει στο Βελιγράδι για τις διαπραγματεύσεις, αλλά εκείνος θέλει η συνάντηση να γίνει στο Μιλάνο.

Η σέρβικη ομάδα τον θέλει πολύ στον πάγκο, αλλά υπάρχουν «εμπόδια» που πρέπει να ξεπεραστούν. Ο Αλεξάντερ Κέσαρ παραμένει μια ρεαλιστική λύση, αλλά ο Τρινκιέρι θεωρείται η καλύτερη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.