Ο' Μπράιαντ: «Προτιμώ εξώφυλλο 2Κ με Γιάννη αντί ΛεΜπρόν»!

Ο' Μπράιαντ: «Προτιμώ εξώφυλλο 2Κ με Γιάννη αντί ΛεΜπρόν»!
Ο Τζόνι Ο' Μπράιαντ είχε αφεντικό τον Μάικλ Τζόρνταν, πλέον έχει τον Σιμόν Μιζράχι και κάνει τις συγκρίσεις στην EuroLeague Greece, εξηγώντας τον λόγο που ο Τζέισον Κιντ έπαιξε τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι φαν του ΝΒΑ2Κ έχουν μπροστά τους το υπέρ πάντων δίλημμα στην εφετινή έκδοση του κορυφαίου μπασκετικού video game: Εξώφυλλο με ΛεΜπρόν Τζέιμς ή με Γιάννη Αντετοκούνμπο; Εξώφυλλο με τον κορυφαίο εν ενεργεία ΝΒΑer και για πολλούς G.O.A.T. ή με τον Έλληνα σούπερ σταρ των Μπακς και πρώτο μη Αμερικανό που εμφανίζεται εκεί; Για τον Τζόνι Ο' Μπράιαντ δεν τίθεται ζήτημα. Ο 25άχρονος φόργουορντ-σέντερ που αγωνίστηκε στο Μιλγουόκι τη διετία 2014-16 και πλέον κατοικοεδρεύει στο Τελ Αβίβ για λογαριασμό της Μακάμπι έπαιξε στο πλευρό του Greek Freak και παραδέχεται στην EuroLeague Greece ότι αυτό ακριβώς που χρειαζόταν ο Γιάννης στα πρώτα χρόνια της θητείας του στα «Ελάφια» ήταν η εμπιστοσύνη του Τζέισον Κιντ!

Ρωτήσαμε, αρχικώς, τον Ο' Μπράιαντ αν πιστεύει στη μοίρα. «Ναι, ξεκάθαρα. Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο, επομένως μπορώ να πω ότι πιστεύω στο πεπρωμένο». Όταν, δε, του υπενθυμίσαμε ότι ήλθε στη Μακάμπι ως αντικαταστάτης του ΝτεΣόν Τόμας κι έκανε το ντεμπούτο του στην EuroLeague απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον... Τόμας, παραδέχθηκε πως «είναι παράξενο! Ο ΝτεΣόν είναι σπουδαίος παίκτης, έκανε καλή δουλειά στη Μακάμπι πέρσι όμως θέλω να πετύχω περισσότερα πράγαμτα εδώ»! Παρεμπιπτόντως, οι οκτώ εκ των 61 Αμερικανών που αγωνίζονται φέτος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση φορούν τη φανέλα της Μακάμπι: «Νομίζω ότι η πόλη του Τελ Αβίβ είναι τέλεια για κάποιον που έρχεται από τις ΗΠΑ και κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη».

Η Μακάμπι έβαλε αθλητικότητα στο παιχνίδι της με την προσθήκη του Τζόνι Ο' Μπράιαντ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στους Σάρλοτ Χόρνετς του Μάικλ Τζόρνταν, μετρώντας 4.8 πόντους και 2.4 ριμπάουντ σε 36 συμμετοχές. Πλέον ο Αμερικανός έχει αφεντικό του τον Σιμόν Μιζράχι κι έκανε τις... συγκρίσεις: «Ο Τζόρνταν είναι θρύλος. Για την ακρίβεια, κάτι παραπάνω από θρύλος! Για μένα, είναι ο παίκτης που δικαιώνεται να μπαίνει πάνω από το ίδιο το παιχνίδι! Πλέον είμαι τυχερός που αγωνίζομαι σε έναν μεγάλο οργανισμό που σημαίνει πολλά για μια χώρα. Ο νέος πρόεδρος είναι ένας πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος».

Η «ομάδα του λαού» αισιοδοξεί να επιστρέψει στα playoffs όπου συμμετείχε για τελευταία φορά τη σεζόν 2014-15, διεκδικώντας εν συνεχεία την πρόκριση στο Final 4 όπου κατέγραψε την τελευταία παρουσία της το 2014, όταν κατέκτησε τον τίτλο στο Μιλάνο: «Έχουμε τα σωστά κομμάτια και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω». Η κουβέντα μας φτάνει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον οποίο συνυπήρξαν για δυο χρόνια στο Μιλγουόκι: «Αγαπώ τον Γιάννη για πολλούς λόγους! Αυτός ο τύπος έχει πετύχει ασύλληπτα πράγματα. Δουλεύει σκληρά και μπορεί να κουβαλήσει μακριά τους Μπακς. Έχει το potential και ο κόουτς Κιντ έπαιξε τεράστιο ρόλο στην εξέλιξή του, βάζοντάς τον να παίξει playmaker και δίνοντας την μπάλα στα χέρια του. Αυτό θέλει ένας νέος παίκτης όταν αρχίζει να χτίζει το όνομά του... Έναν προπονητή να τον εμπιστεύεται».

Κλείνοντας, θέσαμε στον Ο' Μπράιαντ, το απλό ερώτημα: Εξώφυλλο 2Κ με Γιάννη ή με ΛεΜπρόν; «Λατρεύω το 2Κ και αγαπώ τον Γιάννη! Επομένως μπορείς να καταλάβεις την προτίμησή μου (γέλια)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.