«Απλά ένα... παιδί από το Sicklerville»: Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ του Κάιλ Χάινς! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
«Απλά ένα... παιδί από το Sicklerville»: Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ του Κάιλ Χάινς! (vid)
Το 5ο επεισόδιο από τα docuseries του «Just a kid from Sicklerville» του Κάιλ Χάινς είναι γεμάτο ευχάριστες, αλλά και συγκινητικές στιγμές.

Παρασκήνια από προπονήσεις, προετοιμασία πριν τους αγώνες, ο ημιτελικός του 2018 με την Φενέρ και φυσικά οι τίτλοι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός σέντερ πρωταγωνιστεί στο 5ο επεισόδιο της σειράς του, «Just a kid from Sicklerville», και μιλά για την γεμάτη περσινή σεζόν.

Η οικογένεια δεν γινόταν να λείπει από το εν λόγω βίντεο, καθώς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή και την εξέλιξη του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

«Ως επαγγελματίας αθλητής που παίζει στο εξωτερικό, χάνω πολλές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μου. Αλλά αυτό με κάνει να εκτιμώ ακόμα περισσότερο τις στιγμές που έχω μαζί τους. Δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο. Ναι, το μπάσκετ είναι μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου, χωρίς την υποστήριξη, όμως, της οικογένειάς μου, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό. Είμαι περήφανος για τον τόπο καταγωγής μου. Είναι αυτό που είμαι.

Κάποιοι με ξέρουν σαν τον Κάιλ Χάινς, τον επαγγελματία αθλητή. Αλλά στο τέλος της ημέρας, είμαι απλά ένας κανονικός τύπος», αναφέρει ο Χάινς, με συγκινητικές στιγμές να παίζουν στα πλάνα.