O Σαμουράι... Σπανούλης και ο χορευτής Καλάθης στο εκπληκτικό promo video της Euroleague! (vid)

Νίκος Καρφής
O Σαμουράι... Σπανούλης και ο χορευτής Καλάθης στο εκπληκτικό promo video της Euroleague! (vid)
Ένα απολαυστικό video έφτιαξε η Euroleague για τη νέα σεζόν, με πρωταγωνιστές τον... Σαμουράι Βασίλη Σπανούλη, τον... χορευτή Νικ Καλάθη και τους Θοδωρή Παπαλουκά και Τζο Αρλάουκας να έχουν τη δική τους προσωπική «μάχη».

Για άλλη μια σεζόν το promo video της Euroleague είναι από άλλο... πλανήτη.

Ο τίτλος του promo video είναι «duel» και οι θρύλοι της διοργάνωσης Θοδωρής Παπαλουκάς και Τζο Αρλάουκας παρουσιάζουν με μοναδικό τρόπο τις ομάδες τους, οι οποίες απαρτίζονται από τους stars της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Την αφορμή δίνουν δύο θαμώνες ενός μπαρ που διαφωνούν για το ποιος εκ των Παπαλουκά και Αρλάουκας είναι ο καλύτερος.

Ο πρώην γκαρντ της ΤΣΣΚΑ και του Ολυμπιακού έχει στο ρόστερ του τον... Σαμουράι Βασίλη Σπανούλη που τεμαχίζει για πλάκα τα φρούτα.

Μαζί με τον «Kill Bill» στην ομάδα του «Τεό» είναι ο Αλεξέι Σβεντ που δεν καταλαβαίνει από βάρη (Πέτερι Κόπονεν και Νικολό Μέλι), ο μπάρμαν Τομά Ερτέλ, οι χορευτές Νεμάνια Νέντοβιτς και Τζέρεμι Πάργκο, αλλά και ο Άλμπερτ Όλιβερ.

Στην ομάδα του Αρλαόυκας δεσπόζει ο... χορευτής Νικ Καλάθης που κάνει την χορογραφία του μαζί με τους Ρέι ΜαΚκάλουμ και Νάντο Ντε Κολό.

Για να τα καταφέρουν όμως χρειάζονται την πολύτιμη βοήθεια του ντράμερ Σενγκέλια, του κιθαρίστα Μπομπουά, αλλά και τους πολύτιμους Σέρχιο Γιουλ, Έντουιν Τζάκσον και Παούλιους Γιανκούνας.

Οι 16 ομάδες της διοργάνωσης έχουν από έναν εκπρόσωπο στο promo video.

Απολαύστε την... μαγική παραγωγή της Euroleague!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.