Γιαννακόπουλος: «Παναθηναϊκός και EuroLeague μαζί για το καλό του μπάσκετ»

Γιαννακόπουλος: «Παναθηναϊκός και EuroLeague μαζί για το καλό του μπάσκετ»

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Παναθηναϊκός και EuroLeague μαζί για το καλό του μπάσκετ»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προέβη σε επίσημη δήλωση, εξηγώντας πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η EuroLeague θα συνεχίσουν να εργάζονται μαζί για το καλό του μπάσκετ και των μετόχων.

Οι σχέσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την EuroLeague Basketball μπαίνουν σε νέες βάσεις έπειτα από την επίσημη δήλωση του ισχυρού άντρα του «τριφυλλιού», Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος απολογήθηκε σε κάθε μέλος της μπασκετικής κοινότητας που ίσως έχει νιώσει προσβεβλημένος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζεται με τον σεβασμό που αξίζει και με δίκαιο τρόπο, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του πως αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει.

Αναλυτικά

«Στη διάρκεια των τελευταίων σεζόν, τόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού όσο κι εγώ προσωπικά πιστεύουμε ότι εντός κι εκτός παρκέ δεν αντιμετωπιζόμαστε με τον σεβασμό που αξίζουμε και με δίκαιο τρόπο. Έχουμε εμπιστοσύνη όμως ότι αυτό θα σταματήσει να συμβαίνει.

Εξαιτίας των παραπάνω, έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την πλευρά μας που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την αγάπη και την αφοσίωση που αισθανόμαστε για το μπάσκετ.

Για όλες αυτές τις αντιδράσεις θα θέλαμε να απολογηθούμε σε κάθε μέλος της μπασκετικής κοινότητας που ίσως έχει νιώσει προσβεβλημένο. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Euroleague θα συνεχίσουν να εργάζονται μαζί για το καλό του μπάσκετ και των μετόχων».