Πίτερς: «Στόχος της ΤΣΣΚΑ η Euroleague»

Πίτερς: «Στόχος της ΤΣΣΚΑ η Euroleague»

Gazzetta team
Πίτερς: «Στόχος της ΤΣΣΚΑ η Euroleague»
Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε για την μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ, τους στόχους της ομάδας, αλλά και τη συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο 23χρονος φόργουορντ σχολίασε αρχικά για τη σεζόν του στους Nothern Arizona Suns - θυγατρική των Σανς: «Είχα περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην G-League και έπρεπε να προσαρμοστώ σε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Ο Τύπος μπορεί να γράψει τα πάντα, μπορώ να παίξω σε οποιοδήποτε επίπεδο, είτε στην Euroleague είτε στο ΝΒΑ».

Στην συνέχεια πρόσθεσε για την ομάδα της Μόσχας: «Ανυπομονώ να παίξω με τον Χίγκινς και τον Χάινς και φυσικά με τον Ροντρίγκεθ και τον Ντε Κολό. Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα να μάθω από εκείνους».

Ο Πίτερς στάθηκε και στην συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Ιτούδη: «Ναι, μιλήσαμε. Η συζήτησή μας αφορούσε κυρίως το σύλλογο, την ομάδα της νέας σεζόν, αλλά και τις φιλοδοξίες μου στο μπάσκετ. Ο κύριος στόχος της χρονιάς είναι να στεφθούμε πρωταθλητές στην Euroleague, αλλά και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα στην VTB. Μού άρεσε η κουβέντα μας, ο Ιτούδης είναι πολύ δραστήριος, είναι υπέροχα».