Οι αναμνήσεις των «Ζοτς»-«Ντούντα» στο εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ της Euroleague! (vid)

Νίκος Καρφής
Οι αναμνήσεις των «Ζοτς»-«Ντούντα» στο εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ της Euroleague! (vid)
Η Euroleague παρουσίασε το ντοκιμαντέρ Belgrade:Cradle of Basketball, στο οποίο πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιλώντας για τις σπουδαίες αναμνήσεις του με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Εντυπωσιακό είναι το ντοκιμαντέρ Belgrade:bCradle of Basketball, στο οποίο ο Βλάντιμιρ Στάνκοβιτς συναντά σπουδαίους Σέρβους προπονητές και παίκτες, οι οποίοι έχουν γράψει ιστορία για το μπάσκετ της Σεβρίας

Με αφορμή το Final 4 του Βελιγραδίου (πρώτη φορά η συγκεκριμένη πόλη διοργανώνει Final 4), κάνουν παρέλαση από την οθόνη οι Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Σβέτισλαβ Πέσιτς και Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Ο «Ζοτς» θυμάται την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Κίντερ Μπολόνια, μέσα στην έδρα των Ιταλών το 2002, αλλά και τον τίτλο του 2009 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Από την πλευρά του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έφερε στη μνήμη του τον επικό τελικό του 2012 στην Πόλη, τότε που ο Ολυμπιακός είχε πανηγυρίσει την κούπα και τόνισε πόσο σημαντικό ήταν που τα κατάφερε για 2η φορά με τους «ερυθρόλευκους».

Ο «Ντούντα» στη συνέχεια κάνει ειδική αναφορά στους Δημήτρη Διαμαντίδη και Νικ Καλάθη.

Απολαύστε το ντοκιμαντέρ